Összezárva Friderikusszal TV2 Majka Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két műsorvezetőnek röpke két óra alatt sikerült egymás idegeire menni. Majka már azt firtatta, tényleg így fognak-e beszélgetni egy teljes napig, Friderikusznak pedig annyira megfájdult a feje, hogy borogatnia kellett.

Az Összezárva Friderikusszal legújabb adásának a vendége Majka volt – a két műsorvezető pedig alaposan összecsapott egymással.

Friderikusz Sándort kiborította Majka macsóskodása: felhúzta magát, amikor vendége kijelentette, hogy nem ő végzi otthon a házimunkát, az ugyanis a nő dolga. A Blikk információi szerint emellett Friderikusz a rapper szabadszájúságával sem volt kibékülve.

Mikor már végre úgy tűnt, megnyugodnak a kedélyek, előkerült Geszti Péter munkássága, a témán pedig újra hajba kapott a két műsorvezető. Friderikusz annyira megsértődött, hogy később még egy kibékülős whisky-zésre sem volt kapható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.