Holnap búcsúzik a sorozattól a Barátok közt sztárja

Forrás: RTLKLUB -
Pataki Szilvia sorozat Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nézők hétfő este láthatják utoljára a képernyőn az Enikőt alakító Pataki Szilviát, aki másfél év után távozik a sorozatból.

"Szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis a sorozatban töltött idő alatt a karakterem olyan átalakuláson ment keresztül, aminek köszönhetően többféle arcomat is megmutathattam. Hiszen a kedves, mindig segítőkész Enikő szinte teljesen megőrült az utóbbi időben, még arra is képes volt, hogy hosszú heteken keresztül mérgezze szerelmét" - nyilatkozta a Blikknek Pataki Szilvia, aki azt azért nem árulja el, miként reagál majd szerelme, ha fény derül az igazságra.

Pataki Szilvia, Kiss Ramóna, Józan László, Solti Ádám. Forrás: RTLKLUB

"Az utolsó forgatási napomon nagyon kedvesek voltak a kollégák, bevallom, nem is számítottam meglepetésre. Aztán amikor lement az utolsó jelenet is, hatalmas virágcsokorral és ajándékokkal érkeztek, nagyon meghatódtam" - magyarázta a színésznő a lapnak, aki úgy hiszi, hogy sikerült Enikőt annyira megutáltatni a nézőkkel, hogy nem is fog annyira fájni a szívük a távozása miatt. Vajon igaz ez?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.