Összezárva Friderikusszal TV2 műsorvezető Majka Rising Star Ördög Nóra Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Friderikusz megnéztek egy részletet a Rising Star döntőjéből, melynek kapcsán komoly vita alakult ki közöttük.  

Friderikusz Sándor szerint nem állt jól a műsorvezetői szerep Majkának, mert feszengett benne.

„Neked különösen nehéz volt ez a szerep, hiszen a korlátmentességnek a csimborasszója vagy. Ha én lettem volna a döntnök, biztos, hogy nem te vezeted a műsort. Ez egy tévedés! Láthatóan folyamatos feszengésben vagy, ide-oda pillantgatsz, ez nem a magabiztosság jele, még a levegővételed szaporaságán is látszik, hogy Nóra sokkal otthonosabban mozog ezen a terepen, neki a kisújjában van a műsorvezetés. Nem mondom, hogy rossz voltál, de én ezerrel lebeszéltelek volna" – magyarázta Friderikusz.

Majka durván beszólt Gesztinek!

Ahogy a Life.hu cikkében olvashatod, Geszti Péter rap szövegeit "kín-rímek tömkelegének" nevezte Majka, aki szerint "semmi üzenetük nincs" – Friderikusz szája tátva maradt ettől a kijelentésétől.
Ezzel lehet feldühíteni a Barátok közt sztárjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150504-gubik-agnes-szineszno-nem-vagyott-nepszerusegre-zavarja-ha-beleneznek-a-kosaraba.htmlOlyan népszerűségre, amit a Barátok közt ad, sosem vágyott, nem ezért vállalta el Berényi Ágnes szerepét Gubík Ági, aki egy interjúban vallott az országos ismertség árnyoldalairól. TV + Bulvár--Majka durván beszólt Gesztinek!http://www.life.hu/bulvar/20150504-majka-rapper-durvan-beszolt-geszti-peternek-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban.htmlGeszti Péter rap szövegeit "kín-rímek tömkelegének" nevezte, szerinte "semmi üzenetük nincs" – Friderikusz szája tátva maradt Majka kijelentésétől.TV + Bulvár--Különleges kis tehetségek Az ének iskolájában: Az osztályelső Horváth Alexandra letthttp://www.life.hu/bulvar/20150430-kulonleges-kis-tehetsegek-a-tv2-az-enek-iskolajaban-nagy-juli-de-re-attila-luigi-nagy-bogi-varazsolt.htmlA gyermek tehetséggondozó ötödik adásában, három különc diák produkcióján akadt meg a szemünk. Az biztos, hogy a jövő amorózója, és underground énekesnői már megvannak.TV + Bulvár--Holnap búcsúzik a sorozattól a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20150503-hetfon-bucsuzik-a-baratok-kozt-sztarja-az-enikot-alakito-pataki-szilvia.htmlA nézők hétfő este láthatják utoljára a képernyőn az Enikőt alakító Pataki Szilviát, aki másfél év után távozik a sorozatból.TV + BulvárRTLKLUBBulváRap: Cserpes Laura bizalma Berkiben töretlenhttp://www.life.hu/bulvar/20150503-bulvarap-hegyi-roli-berki-krisztinan-cserpes-laura-sarka-kata-karasz-robert.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + BulvárOrigoSzulák Andrea sokat küzd, hogy elfogadja önmagáthttp://www.life.hu/bulvar/20150502-szulak-andrea-a-tv2-az-enek-iskolaja-mentora-sokat-kuzd-azert-hogy-elfogadja-onmagat.htmlAz ének iskolája mentora még most is folyamatosan tanulja, hogyan fogadja el önmagát a hibáival együtt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.