Bokszmeccs után night clubban mulatott Leonardo DiCaprio

Jay-Z Las Vegas Kevin Connolly Beyoncé Knowles box Tobey Maguire Leonardo DiCaprio szakáll sapka Adrian Brody night club
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész a bűnös városban, Las Vegasban mulatott szombat éjjel, és volt minden, amit csak Leo kívánhatott: boksz, barátok, pia, nightclub, nők.

Ha egyszer partizik, mindent belead a 40 éves DiCaprio. A híresség a Las Vegas-i estét bokszmeccsel nyitotta. Az évszázad meccse elnevezésű eseményén – Floyd Mayweather és Manny Pacquiao összecsapásán – egyébként más celebek is jelen voltak, így például Beyoncé és Jay-Z is.

A színész, aki talán Rihannával jár, a szokásos sapkájában jelent meg a meccsen, és egész éjjel is ezt viselte. Az igazság az, hogy hiába próbál ezzel rejtőzködni, eddig még soha nem sikerült neki.

Leonardo DiCaprio rejtőzködős sapkájában Forrás: AFP/Jesse Grant

A mostanában szakállal nyomuló DiCaprio a meccs után Adrian Brody, Kevin Connolly és Tobey Maguire társaságában mulatott egy nightclubban, ahol iszogattak, és nőkkel dumáltak. Mi azért úgy gondoljuk, hogy más is történt ott, amiről azonban már nincsenek fotók. Amiről van, azt itt tudod megnézni.

Leonardo DiCaprio az élet császára

A 40 éves szívdöglesztő színész legnagyobb hódításait itt szedtük össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.