Éden Hotel: Így fogdosta Adri melleit pornós Barbi

Éden Adri Éden Hotel 3 Éden Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi másról is beszélgethetnének az Éden Hotel lányai, ha nem a mellméretükről. Barbi, a luxusszálló felnőttfilmes lakója azonban a szavaknál messzebbre ment.

Az egykori análpornós lánynak nem volt elég a látvány, ő tapintással is leellenőrizte Adrienn mellméretét. Az sem zavarta, hogy a mutatványát a hotellakók fele is végignézi. Na, igen, Barbi nem a gátlásairól híres:

Igazi bombanő az Éden Hotel új szöszi lakója, Orsi - Nézzétek meg, hogy zuhanyzik!http://www.life.hu/bulvar/20150505-eden-orsi-meg-a-zuhanyzashoz-sem-dobja-le-ruhait.htmlA costa ricai luxushotel új lakója még észben tartja, hogy a kamerák a zuhany alatt is mindent látnak. Sok társával ellentétben ő magán tartja zuhanyzáskor a bikinijét. Azért megmutatjuk: TV + BulvárOrigoHoppá! Cinthya Dictator randira hívta Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/bulvar/20150504-cinthya-dictator-randira-hivta-berki-krisztiant-az-eden-ejjelben.html"Krisztián, tetszel, nem akarsz találkozni?" - kérdezte műsorvezető-társát Varga Viktor exe. TV + BulvárOrigoLilu, Sebestyén Balázs, Szabó Zsófi, Istenes Bence - Eltűntek a képernyőről az RTL Klub nagyágyúihttp://www.life.hu/bulvar/20150505-lilu-sebestyen-balazs-szabo-zsofi-istenes-bence-eltuntek-a-kepernyorol-az-rtl-klub-nagyagyui.htmlJó ideje szabadságukat töltik az RTL Klub műsorvezetői. Néhányan 2015-ben óta egyszer sem vezettek műsort, a csatorna pedig egyáltalán nem biztos, hogy közülük választja ki a Hungarian’s Got Talentet arcát. Mi lesz velük? TV + Bulvár--Vajna Tímea: "Az arctalan, rosszindulatú emberekkel nem tudok mit kezdeni"http://www.life.hu/bulvar/20150429-vajna-timea-andy-vajna-felesege-ezen-a-heten-vendeg-musorvezetokent-mutatkozik-be-vaczi-gergo.htmlAndy Vajna felesége ezen a héten vendég műsorvezetőként mutatkozik be Váczi Gergő oldalán a FEM3 csatornán. A nézők pedig nagyon is kíváncsiak rá, a mérések szerint Timi első adásnapján a műsor ki­emelkedő, 6,5 százalékos nézettséget hozott a kereskedelmi célcsoportban, nyilatozta Koltay Tamás, a csatorna kommunikációs vezetője.TV + BulvárOrigoKirúgott kollégáikért harcolnak a TV2 képernyőseihttp://www.life.hu/bulvar/20150424-kirugott-kollegaikert-harcolnak-a-tv2-kepernyosei-karasz-robert-demcsak-zsuzsa-varkonyi-andrea-berki.htmlEgyik napról a másikra elküldték az összes fodrászt, sminkest és stylistot a TV2-től. A képernyősök volt kollégáikért petíciót írtak alá, amelyet a csatorna csatorna tulajdonosának címeztek. TV + BulvárOrigoFodor Zsóka: "Érettségim nincs, diplomám van"http://www.life.hu/bulvar/20150419-fodor-zsokanak-diplomaja-van-erettsegije-nincs.htmlMég gimnazista volt, amikor felvették a főiskolára Fodor Zsókát. Így, furamód, diplomát szerzett, de értettségizni sose érettségizett. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.