Összezárva Friderikusszal Medveczky Ilona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly és Majka után Friderikusz Sándor következő vendége a táncművésznő Medveczky Ilona lesz.

Azt majd csak a vasárnapi adásból tudjuk meg, hogy miként töltötték az összezártság 24 óráját a hírességek, de addig is nézzük meg, miként szeretett volna táncolni tanulni Sándor a művésznőtől, aki cuki hálóruhába bújt a műsorban.

Igazi bombanő az Éden Hotel új szöszi lakója, Orsi - Nézzétek meg, hogy zuhanyzik!http://www.life.hu/bulvar/20150505-eden-orsi-meg-a-zuhanyzashoz-sem-dobja-le-ruhait.htmlA costa ricai luxushotel új lakója még észben tartja, hogy a kamerák a zuhany alatt is mindent látnak. Sok társával ellentétben ő magán tartja zuhanyzáskor a bikinijét. Azért megmutatjuk: TV + BulvárOrigoLedobta a textilt ÉNB Karolahttp://www.life.hu/bulvar/20150504-egy-szal-bugyiban-es-melltartoban-pozol-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sorozatabol-karola.htmlMindössze egy szál bugyiban és melltartóban pózol az RTL Klub sorozatszereplője. TV + BulvárOrigoHoppá! Cinthya Dictator randira hívta Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/bulvar/20150504-cinthya-dictator-randira-hivta-berki-krisztiant-az-eden-ejjelben.html"Krisztián, tetszel, nem akarsz találkozni?" - kérdezte műsorvezető-társát Varga Viktor exe. TV + BulvárOrigoVajna Tímea: "Az arctalan, rosszindulatú emberekkel nem tudok mit kezdeni"http://www.life.hu/bulvar/20150429-vajna-timea-andy-vajna-felesege-ezen-a-heten-vendeg-musorvezetokent-mutatkozik-be-vaczi-gergo.htmlAndy Vajna felesége ezen a héten vendég műsorvezetőként mutatkozik be Váczi Gergő oldalán a FEM3 csatornán. A nézők pedig nagyon is kíváncsiak rá, a mérések szerint Timi első adásnapján a műsor ki­emelkedő, 6,5 százalékos nézettséget hozott a kereskedelmi célcsoportban, nyilatozta Koltay Tamás, a csatorna kommunikációs vezetője.TV + BulvárOrigoMajka: "Vonzó ajánlatot tett az RTL Klub, de úgy döntöttem maradok"http://www.life.hu/bulvar/20150429-majka-nem-szerzodik-az-rtl-klubhoz-marad-a-tv2-nel.htmlAhogy mi is hírt adtunk róla, a Rising Star műsorvezetője már castingon is járt a TV2 konkurens csatornájánál, amely a Hungary’s Got Talent című, ősszel induló új show-műsort akarta rábízni. TV + BulvárHódi Pamela: "40 napot ki lehet bírni szex nélkül"http://www.life.hu/bulvar/20150423-hodi-pamela-szerint-40-napot-ki-lehet-birni-szex-nelkul.htmlMi más lenne a téma az Éden hotel háttérműsorában, az Éden éjjelben, mint a szex. Pamela nem tett lakatot a szájára és kifejtette a véleményét Éden Nóriról. Nézzétek: TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.