Muri Enikő kiakadt VV Zsu dalára: "Hallottam már mindenféle műfajt, de ez most nagyon padlóra tett"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
ValóVilág7 X-Faktor 2014 Muri Enikő VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán adott hangpt véleményének Enikő. Állítja, VV Zsu "produkciója" az önérzetét és a szakmaiságát mérhetetlenül bántja.

"Ha már mindenki itt szokta elmondani a véleményét, akkor egy picit csatlakozom én is. Volt a ValóVilág ki tudja hanyadik részében Zsu, aki énekesnő akart lenni. A hölgy szeretne popkarriert, és el is készült a mű, alább linkelve. Hallottam már mindenféle műfajt, de ez most nagyon padlóra tett. Ezek azok az előadók, akiket elhívnak fellépni, mert rajonganak értük…??? Mi meg, akik szívvel-lélekkel csináljuk ezt a könnyűnek nemigen nevezhető szakmát, üljünk itthon, mert betelt a repertoár. Hogy is van ez? Komolyan érdekel a véleményetek!… " - tette közzé Enikő.

Zsuzsa "dalát" itt meghallgathatod.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Ledobta a textilt ÉNB Karolahttp://www.life.hu/bulvar/20150504-egy-szal-bugyiban-es-melltartoban-pozol-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sorozatabol-karola.htmlMindössze egy szál bugyiban és melltartóban pózol az RTL Klub sorozatszereplője.TV + BulvárOrigoKamerák előtt vetkőzött hálóruhába Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/bulvar/20150505-kamerak-elott-vetkozott-haloruhaba-medveczky-ilona-az-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban.htmlGesztesi Károly és Majka után Friderikusz Sándor következő vendége a táncművésznő Medveczky Ilona lesz.TV + Bulvár--Igazi bomba nő az Éden Hotel új szöszi lakója, Orsi - Nézzétek meg, hogy zuhanyzik!http://www.life.hu/bulvar/20150505-eden-orsi-meg-a-zuhanyzashoz-sem-dobja-le-ruhait.htmlA Costa Rica-i luxushotel új lakója még észben tartja, hogy a kamerák a zuhany alatt is mindent látnak. Sok társával ellentétben ő magán tartja zuhanyzáskor a bikinijét. Azért megmutatjuk: TV + BulvárOrigoHoppá! Cinthya Dictator randira hívta Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/bulvar/20150504-cinthya-dictator-randira-hivta-berki-krisztiant-az-eden-ejjelben.html"Krisztián, tetszel, nem akarsz találkozni?" - kérdezte műsorvezetőtársát Varga Viktor exe. TV + BulvárÉden Hotel: Így fogdosta Adri melleit pornós Barbihttp://www.life.hu/bulvar/20150505-eden-hotel-igy-fogdosta-adri-melleit-pornos-barbi.htmlMi másról is beszélgethetnének az Éden Hotel lányai, ha nem a mellméretükről. Barbi, a luxusszálló felnőttfilmes lakója azonban a szavaknál messzebbre ment.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.