Cinthya Dictatornak régen bejöttek a lányok?

TV2 Cinthya Dictator Éden Éjjel leszbikusság lányok Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián Cinthynek szegezte a kérdést, hogy tudna-e „úgy" nézni egy nőre, hiszen azt hallotta, hogy volt ilyen korszaka a lánynak.

Cinthya zavartan cáfolta a macsó felvetését, miszerint neki a csajok is bejönnének.

„Te tudnál a szexi Mariannra úgy ránézni? Mint régen, egykori korszakodban?" – kérdezte Krisztián, majd Cinthya rávágta: „Krisztián nem volt ilyen korszakom és nem tudom, miről beszélsz!"

Ismét pucéran borzolta a kedélyeket Éden Bence http://www.life.hu/bulvar/20150506-eden-bence-a-tv2-eden-hotel-musoraban-ismet-puceran-borzolta-a-kedelyeket.html Őrület! Még a lányok is kiakadtak Bence pikáns, magamutogató akciójától, és felöltöztették. TV + Bulvár Origo Bréking! Dalt írtak Berki Krisztiánról - Ez lesz a csajok himnusza? http://www.life.hu/bulvar/20150505-berki-krisztianrol-a-tv2-eden-hotel-musorvezetojerol-mulatos-dalt-irt-a-skatula-duo.html A legnagyobbak kiváltsága elérte Berki Krisztiánt is, a Skatula Duó mulatós dalt írt a magyar macsóról. TV + Bulvár -- Kasza Tibi eltűnik az éterből http://www.life.hu/bulvar/20150505-kasza-tibi-eltunik-az-eterbol-nyaron-nem-lesz-hallhato-a-class-fm-morning-showjaban-sebestyen.html Ha kedd, akkor Kasza Tibi! A Morning Show több milliós hallgatótábora már megszokhatta, hogy Sebestyén Balázsék poénjai mellett minden kedd reggel Kasza Tibi hangjára ébredhet. Most azonban rövid időre elválnak a dinamikus négyes útjai. TV + Bulvár -- Bajor Imre özvegye: „Nyugalmat szeretnék magam körül" http://www.life.hu/bulvar/20150506-bajor-imre-ozvegye-ildiko-egy-ideig-nem-szeretne-nyilvanossag-elott-szerepelni-es-nyugalmat-kert.html Pokoli nehéz időszakon van túl a tavaly elhunyt színész özvegye, Ildikó, aki elmondta, egy darabig nem szeretne nyilvánosság előtt szerepelni. TV + Bulvár -- Ledobta a textilt ÉNB Karola http://www.life.hu/bulvar/20150504-egy-szal-bugyiban-es-melltartoban-pozol-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sorozatabol-karola.html Mindössze egy szál bugyiban és melltartóban pózol az RTL Klub sorozatszereplője. TV + Bulvár Origo Kifogott a matek érettségi a magyar szépségkirálynőn http://www.life.hu/bulvar/20150505-sydney-van-den-boschon-a-miss-earth-hungary-gyoztesen-kifogott-a-matek-erettsegi.html A Miss Earth Hungary győztese közösségi oldalán sopánkodott a matek érettségije miatt. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.