Fresh Andinak kellemetlen élménye volt intim ékszerével

Forrás: TV2 -
intim ékszer TV2 kellemetlenség Fresh Andi Éden Éjjel piercing Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő az Éden Éjjelben árulta el, annak idején hogyan okozott galibát intim piercingje.

Fresh Andi Berki Krisztiánnak elárulta, ha szerepelne az Éden Hotelben, akkor simán levetkőzne. Aztán intim piercingjére terelődött a szó.

„Egyszer egy randevúra készültem, és annyira kapkodtam, hogy kirántottam magamból az intim ékszert, hú nagyon kellemetlen volt" – mesélte Andi.

Hátborzongató szellemházban lakott Radics Gigi http://www.life.hu/bulvar/20150506-radics-gigi-megasztar-gyoztes-enekesno-es-csaladja-rettegesben-eltek-amerikaban-mert-a-hazban-ahol.html Az énekesnő és családja rettegésben töltötte napjait Amerikában: a Los Angeles-i házban, ahol laktak, szellemek járkáltak. TV + Bulvár -- Ismét pucéran borzolta a kedélyeket Éden Bence http://www.life.hu/bulvar/20150506-eden-bence-a-tv2-eden-hotel-musoraban-ismet-puceran-borzolta-a-kedelyeket.html Őrület! Még a lányok is kiakadtak Bence pikáns, magamutogató akciójától, és felöltöztették. TV + Bulvár Origo Bréking! Dalt írtak Berki Krisztiánról - Ez lesz a csajok himnusza? http://www.life.hu/bulvar/20150505-berki-krisztianrol-a-tv2-eden-hotel-musorvezetojerol-mulatos-dalt-irt-a-skatula-duo.html A legnagyobbak kiváltsága elérte Berki Krisztiánt is, a Skatula Duó mulatós dalt írt a magyar macsóról. TV + Bulvár -- Kasza Tibi eltűnik az éterből http://www.life.hu/bulvar/20150505-kasza-tibi-eltunik-az-eterbol-nyaron-nem-lesz-hallhato-a-class-fm-morning-showjaban-sebestyen.html Ha kedd, akkor Kasza Tibi! A Morning Show több milliós hallgatótábora már megszokhatta, hogy Sebestyén Balázsék poénjai mellett minden kedd reggel Kasza Tibi hangjára ébredhet. Most azonban rövid időre elválnak a dinamikus négyes útjai. TV + Bulvár -- Levédetné nevét Kendall és Kylie Jenner http://www.life.hu/bulvar/20150505-kylie-jenner-es-kendall-jenner-levedeti-a-nevet.html A híres-hírhedt Kardashian-család két ifjú tagja, Kendall és Kylie komoly intézkedéseket tett annak érdekében, hogy más ne használhassa fel nevüket. TV + Bulvár -- NDK-s retro múzum egy házban Csepelen http://www.life.hu/bulvar/20150504-ndkas-retro-muzum-egy-hazban-csepelen-a-bobak-hazaspar-nyari-konyhajaban.html A Bobák házaspár néhány éve döntött úgy, hogy összegyűjtik az NDK-s emlékeket és csepeli házukban egy kis múzeumot rendeznek be, amit a ma esti XXI. században meg is mutatnak. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.