B. Tóth László támadás taxis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű DJ állítja: kirángatta az anyósülésről egy dühös taxis.

A veterán lemezlovas, B.Tóth László elmondása szerint csúnyán rátámadt egy taxisofőr.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

"A lányomnál voltam látogatóban a Mese közben, a kocsi azonban a Mese utcába ment, tehát már a címfelvétellel is baj volt" – árulta el a Blikknek a népszerű retro-dj. – "Ezt a diszpécsertől tudtam meg, akit jó negyedórás várakozás után hívtam fel, pedig szerintem engem kellett volna keresniük már ennyi idő után. Akkor már mentem lefelé az utcán, amelynek a végén megláttam a taxit. Érdeklődésemre, hogy miért nem jött a címre, az úr nem túl udvariasan azt mondta: egyirányú utcába ő nem megy föl, emiatt nem tesz kerülőt. Ezt nem igazán értettem, ezek szerint rossz helyen lakik a lányom…"

"Erre persze tovább ment fel bennem a pumpa. Szó szót követett, mire kiugrott a kocsiból, átjött az anyósülés oldalára, és kirángatott az autóból azzal, hogy ő engem nem visz sehová. Azt nem tudom, hogy tudta-e, ki vagyok, és nem is érdekel. A baj az, hogy szerintem ilyen bárkivel megtörténhet, és nem biztos, hogy mindenki tesz ilyesmiről bejelentést" – mondta B. Tóth.
A taxistársaság vizsgálatot rendelt el az ügyben, és az ügyben érintett taxis munkavégzését felfüggesztették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.