Hernádi Judit Liptai Claudiával küzd egy férfiért

Forrás: Tv2, RTL Klub -
Hernádi Judit párkapcsolat férfi Liptai Claudia küzdelem darab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznők egymás orra elől próbálják elhappolni a kiszemelt áldozatot. Vajon melyikük jár sikerrel?

A Vidám kísértet című darabból biztosan kiderül, ki a nyerő: Hernádi Judit vagy Liptai Claudia. A darab kapcsán Hernádi Judit arról mesélt a Story magazinban, mi a véleménye a párkapcsolatokról.

Forrás: Tv2, RTL Klub

„Minden jó tud lenni, ami két ember között megeshet. De nem érdekel már a párkapcsolat. Ne akarjon senki birtokolni, és én sem akarom, hogy bárki is az enyém legyen. Ezek hatalmi játszmák, és ilyenekbe nem megyek bele" – mondta a színésznő.

Medveczky Ilona kidobta Friderikusz Sándorthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-medveczky-ilona-diva-tancosno-kidobta-friderikusz-sandort-mara-azonban-beket-kototek.htmlRégi sérelmek, hosszas agitálás – Medveczky Ilona nem adta be könnyen a derekát Friderikusz Sándornak.TV + BulvárOrigoSarka Kata kórházba kerülthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-korhazba-kerult-mert-rutinkivizsgalason-jart-volt-aki-nem-ertette.htmlA kommentelők nem értik, miért kellett Sarka Katának kivizsgáláson járnia, ha semmi baja.TV + Bulvár--Kulcsár Edina vadító fehérneműben lép színpadrahttp://www.life.hu/bulvar/20150506-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-miss-world-elso-udvarholgye-vadito-fehernemuben-lep-szinpadra.htmlA szépségkirálynő megmutatta, milyen jelmezben vadítja majd a nézőket a Casanova Night Musical című darabban.TV + Bulvár--Liptai Claudia boldogtalan párkapcsolatban élhttp://www.life.hu/bulvar/20150506-liptai-claudia-szineszno-musorvezeto-boldogtalan-parkapcsolatban-el-a-vidam-kisertet-cimu-darabban.htmlA műsorvezetőnek sikerült undok békává alakulnia és megkeserítenie párja életét.TV + BulvárOrigoElkészült Győzike kápolnája, a Szeplőtelen Fogantatáshttp://www.life.hu/bulvar/20150507-gyozike-kapolnat-epitett-a-kertjeben.htmlElkészült Győzike kertjében a Szeplőtelen Fogantatás kápolna, amely már tavaly nyár óta épült. TV + Bulvár--Egyedül marad a gyerekkel Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/bulvar/20150506-egyedul-marad-a-gyerekkel-szebeni-istvan-aki-gyakorolhatja-az-apaszerepet.htmlAlig telt el egy hét a baba születése óta, Szebeni István máris egyedül marad kisfiával, Patrikkal. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.