Éden Barbara Éden Hotel 3 Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marianna kutyában nyomta, Barbara pedig fókaként nyögött. Mi folyik már megint az Édenben? 

Éden Barbarát már hallhatta az egész ország nyögni, de nem éppen fóka módjára. Bence és Loki csónakos-matracos evezőversenyt szervezett a lányoknak.

Barbara fókahangokat kiadva evezett, Marianna pedig kutyaúszásban. Adri is beszállt a játékba, Loki szerint döglött bálnaként. Így eveztek a lányok állatokat imitálva:

Horváth Éva új vizekre evezetthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-horvath-eva-szerzodeskotesi-szakerto-lett-a-miss-balaton-lanyait-fogja-tanacsokkal-ellatni.htmlVégre kedvenc témáiban fejlesztheti a fiatal lányokat Horváth Éva, akit leginkább a szépség és divat területén találtunk jártasnak. Kiderült, a műsorvezetőnő nem csak ezekben a témákban van otthon!TV + Bulvár--Debreczeni Zita Gianni kuktája lett - Cuki fotóhttp://www.life.hu/bulvar/20150508-debreczeni-zita-modell-szerelmesen-fozicskezett-parjaval-gianni-etteremtulajdonossal-olaszorszagban.htmlA modell és párja, az étteremtulajdonos Gianni, éppen Olaszországban romantikáznak, ahol Zita főzőleckéket vesz szerelmétől – hát nem cukik?TV + Bulvár--Epres Panni családja nem nyaral együtthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-epres-panni-csaladja-nem-nyaral-egyutt.htmlAzzal, hogy Epres Panni kisfia, Mór az idén első osztályos lett, felborult a család nyaralási szokása, azaz nem tud a család együtt nyaralni.TV + Bulvár--Medveczky Ilona kidobta Friderikusz Sándorthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-medveczky-ilona-diva-tancosno-kidobta-friderikusz-sandort-mara-azonban-beket-kototek.htmlRégi sérelmek, hosszas agitálás – Medveczky Ilona nem adta be könnyen a derekát Friderikusz Sándornak.TV + BulvárOrigoBocsi, nincs bocsi - Nem bocsátottak meg Bochkor Gábornak a kommentelőkhttp://www.life.hu/bulvar/20150507-nem-bocsatottak-meg-bochkor-gabornak-a-kommentelok.htmlNem csillapodnak a kedélyek Bochkor Gábor ominózus, karmesteres beszólása óta. A kommentelők ismét támadnak. TV + Bulvár--Zimány Linda vagy nem Zimány Linda: ez itt a kérdés!http://www.life.hu/bulvar/20150507-zimany-linda-modell-allitolag-dan-bilzerian-pokermillimos-tarsasagaban-mulatta-az-idot-amerikaban.htmlSokáig tanakodtunk a Life.hu szerkesztőségében – a szemünket gúvasztva – arról, vajon Lindát látjuk-e a pókermillimos, Dan Bilzerian társaságában pózolni. Most rajtatok a sor, hogy eldöntsétek!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.