Növényi Norbert megélhetési gondokkal küzd

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
pénzügyi gond Növényi Norbert megélhetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggasztó anyagi helyzetbe került Növényi Norbert. Az 57 éves olimpiai bajnok birkózónak több dolog miatt is főhet most a feje.

A Blikk információi szerint a híresség 18 millió forint hitelt vett fel devizában, és ha nem jut dűlőre hamarosan a bankjával, az otthonát is elveszítheti. "18 millió forint kölcsönt vettem fel devizában. De a részletekbe tényleg ne menjünk bele. És abba se, mennyi a havi törlesztőrészletem. Most van az elszámolás a bankkal. Majd kiderül, mire jutunk. Az adóhatóságnak viszont nem tartozom" - nyilatkozta a bajnok a lapnak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Igaz... nehezen tudok megélni. De ez az én problémám, s nekem kell megoldanom. Nem tudom, mennyit kell még visszafizetnem a banknak, mert mint mondtam, most megy velük az egyeztetés. Hogy mi lesz, ha elvesztem az otthonom? Nem tudom. Felállok, és megyek tovább" - tette hozzá határozottan Növényi.

Pályát módosít Istenes Bence? Hajóskapitány letthttp://www.life.hu/bulvar/20150509-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-hajoskapitany-lett.htmlAz RTL KLub műsorvezetőjét ezek után ki sem lehet majd szedni a vízből. Bence, aki nem is tagadja, szívesen kipróbálná már magát apaszerepben, megszerezte kishajó-vezetői engedélyét.TV + BulvárFotó: Margitay Klára/Life.huÖrdög Nóra elárulta, Nánási Pali mivel nem lepte még meg!http://www.life.hu/bulvar/20150508-ordog-nora-elarulta-nem-ult-meg-limuzinban.htmlKülönös történetek derülnek ki Az ének iskolája tanárairól is a műsor felvételénél. Egy hófehér limuzin kapcsán több olyan bizalmas információhoz jutottunk, amin alaposan meglepődtünk. Van akinek már jutott, és van akinek még nem!TV + BulvárJó szög, jó felső: Óriásmelleket posztolt Tolvai Renihttp://www.life.hu/bulvar/20150509-tolvai-renata-enekesno-oriasmelleket-posztolt-instagram-oldalara.htmlTolvai Renáta énekesnő mostanában überjól néz ki. Most újabb csodás képet osztott meg nyilvános közösségi oldalán.TV + BulvárOrigoBaukó Éva meg lett kívánva: meztelen fotót posztolt magárólhttp://www.life.hu/bulvar/20150509-bauko-eva-instagram-oldalan-meztelen-fotot-posztolt-magarol.htmlNem ez lesz az első, és vélhetően nem is az utolsó eset, hogy Baukó Éva ledobja a textilt. Legutóbb művészi aktképek készültek róla, most pedig Instagram-oldalán osztott meg egy képet pőre testéről.TV + BulvárOrigoHorváth Éva új vizekre evezetthttp://www.life.hu/bulvar/20150507-horvath-eva-szerzodeskotesi-szakerto-lett-a-miss-balaton-lanyait-fogja-tanacsokkal-ellatni.htmlVégre kedvenc témáiban fejlesztheti a fiatal lányokat Horváth Éva, akit leginkább a szépség és divat területén találtunk jártasnak. Kiderült, a műsorvezetőnő nem csak ezekben a témákban van otthon!TV + Bulvár--Cinthya Dictator nem fogja szeretni Varga Viktor új párjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150508-cinthya-dictator-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-nem-fogja-szeretni-varga-viktor-uj-parjat.htmlAz Éden Éjjel műsorvezetője bevallotta, nem fogja szeretni exe új párját.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.