Baukó Éva előtte - utána fotót posztolt: alkohol nélkül ennyivel jobb az élet

fotó alkohol Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Példaértékű ahogy változtattál az életeden!Minden elismerést megérdemelsz amiért ezt felvállalod és ezzel segítesz másokon!" - ilyen és ehhez hasonló kommentek érkeznek Éva közösségi oldalán, ahol megmutatta, hogy nézett ki akkor, amikor még ivott és hogy fest most, hogy felhagyott az ivással. 
Forrás: Facebook/VV Eva

"Ez a két kép két évvel eltéréssel készült! A bal oldali amikor még ittam, a jobb oldali amikor már nem! Legjobb döntése volt az életemben, amikor elhatároztam , hogy leszokok az ivàsròl! Azóta nem vagyok pánikbeteg, jobb a közérzetem és jobban nézek ki! Azt tudtàtok, hogy Magyarország a világon a harmadik ország ahol a legtöbben alkoholisták? Érdemes lenne ezen elgondolkodni!! Én azòta nem ittam és nem is hiányzik!!! Józanul jobb az élet" - írta közösségi oldalán a kép alá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.