Megbukott Nigella Lawson amerikai főzőműsora

Forrás: AFP/Ben Stansall -
bukás tv + bulvár Nigella Lawson főzőműsor BBC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évad után levette a képernyőről Nigella Lawson The Taste című főzőműsorát az amerikai ABC csatorna, miután drasztikusan visszaesett a program nézettsége.

A főzőverseny, amelyben Lawson mellett Anthony Bourdain, Ludo Lefebvre és Marcus Samuelsson sztárséfek mondanak ítéletet a versenyzők által készített fogásokról mindössze egyetlen kanálnyi kóstoló után, hétmillió nézőjének több mint felét elveszítette az újév első napjára.

Forrás: AFP/Ben Stansall Forrás: AFP/Ben Stansall

A The Taste brit változatát - csupán egyetlen évad után - már tavaly levette a képernyőről a Channel 4 csatorna. Lawson brit televíziós karrierje azonban nincs veszélyben: a BBC Two nemrég erősítette meg, hogy a sztárszakács még idén visszatér a képernyőre a Simply Nigella című új szériával, amely az első sorozata lesz a csatornán a 2012-es Nigellissima óta – adta hírül az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.