Cukorbeteg lett Szellő István - szerencsére csak tiszteletbeli

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Szellő István Egy Csepp Figyelem Alapítvány Erős Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a képernyőn elválaszthatatlan az Erős Antónia és Szellő István páros. A híradósok a munkán kívül is találtak egy közös pontot, amelyben egyfomán gondolkoznak. Pedig csak egyikük beteg.

Az idén ünnepli 10. születésnapját a cukorbeteg Erős Antónia által alapított Egy Csepp Figyelem Alapítvány.

Egy Csepp Figyelem Alapítvány 10.születésnapi tortája. Pataki Zita, Csonka András, Erős Antónia, Szellő István Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A szép, kerek évfordulót mi mással, egy hatalmas, természetesen cukormentes tortával ünnepelte barátai, segítői, támogatói társaságában az alapító, Antónia. Az alapítványhoz az elmúlt években számos olyan közismert híresség is csatlakozott, mint Pataki Zita, Csonka András és Szellő István, ők is jelen voltak az ünnepségen. Bejelentették, hogy az idei "

Magyarország cukormentes tortája versenyre"

olyan cukrászdák és magánszemélyek is pályázhatnak, akik nem cukrász ipartestületi tagok. Nevezni június 12-ig lehet az egészséges, hozzáadott cukor, fehér liszt nélkül elkészíthető tortareceptekkel.

Erős Antónia, Szellő István Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"István kollégám mellettem az évek során tiszteletbeli cukorbeteg lett, és annyiszor megszúrták már a kontroll miatt, mint egy beteget. Szerencsére ő teljesen egészséges"- árulta el Antónia.

Egy Csepp Világnap

A hagyományos, immáron 10. Egy Csepp Világnapot november 15-én rendezi meg az alapítvány a SYMA Csarnokban.Az ingyenes családi egészségnapon a fellépők között szerepel Wolf Kati,Csonka András,Pataki Zita, Ada és Szellő István.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.