Tíz év után is izzik a levegő Csányi Sándor és Schell Judit között.

Forrás:Thália színház/Csatáry-Nagy Krisztina -
Csányi Sándor Thália Színház vonzalom Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Határozottan jól működik a kémia a két színész, Csányi Sándor és Schell Judit között, így már másodszor játszanak szerelmespárt.

Nem véletlen, hogy a szerelmespár szerepét Goda Krisztina rendező Csányi Sándorra és Schell Juditra osztotta. A színészek 10 évvel ezelőtt a Csak szex és más semmi című sikerfilmben már megküzdöttek egymásért. A sármos Csányi, most a Ketten egyedül című darabban ismét szexis kolléganőjét ostromolja.

Forrás: Thália színház/Csatáry-Nagy Krisztina

Vannak olyan párosok,akik működnek. Érdekes, hogy gyakrabban lehet felfedezni a férfi színészek között tökéletes összhangot. A színésznők egymásra találása ritkább, ugyanakkor a férfi és nő páros is nagyon tud működni. Most hirtelen Jávor Pál és Karády Katalin jutott eszembe, de valószínűleg több olyan pár is létezik, akik rendszeresen játszottak szerelmeseket, mert jól működött köztük a kémia. Mi Jucival 20 éve ismerjük egymást. Pontosan értem, mi van a fejében, és ezt jól lehet kamatoztatni a színházban, a nézők pedig érzik és szeretik ezt az egymásra hangolódást. Már 10 év telt el a film óta és semmi nem változott köztünk.”- árulta el Csányi Sándor, aki arra nem tud pontosan válaszolni, miért.

Forrás:Thália színház/Csatáry-Nagy Krisztina

„Fontos egy színésznél, hogy szép legyen vagy rettenetesen csúnya, a kisugárzás a lényeg.

Nem tudom megmondani, hogy köztünk mi okozza ezt a vonzalmat, de nem kell boncolgatni vagy analizálni.

Mi nagyon jóban vagyunk, de színházon kívül nem találkozunk, hisz amúgy is sok időt töltünk el egy nap együtt. Négy órát próbálunk, este együtt játszunk, van időnk átbeszélni mindent. Judit is olyan, mint én, eljátszunk valamit, aztán mindenki megy tovább a gyerekéhez, ő is siet haza a családjához. Sok évvel ezelőtt, amikor reggel fáradtan ért be az ember próbára, még azt mesélte, hogy merre mulatott az éjszaka... Most pedig a fáradtság mögött legtöbbször a gyerek áll, aki korán kelt vagy nem lehetett miatta jól aludni. Egyre több a gyerekes történet.”

Így sokkolta kollégáit Schell Judit

A színészek a legkülönbözőbb módon reagálnak a színpadon a váratlan szituációkra. Schell Judit megoldása ezekre a kényes helyzetekre teljesen egyedülálló. Erről bővebben ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.