Cannes-i filmfesztivál horgony vörös szőnyeg Vajna Tímea láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna felesége a cannes-i filmfesztiválra készül, és ezt a hírt meg is osztotta rajongóival.

Timi, úgy látszik, már nagyon vágyik a tengerparti környezetre, hiszen egy horgony mintás ruhában fotózta magát, és hosszú lábait is kivillantotta. Az Instagram oldalán csak ennyit írt a kép mellé: „Pár nap és Cannes”

Forrás: Instagram/ Vajna Tímea

Hamarosan Timit tehát a legnagyobb színészek és színésznők között láthatjuk majd a vörös szőnyegen. Reméljük, onnan is küldi majd a fotókat!

Mától ismét Cannes-ra figyel a világ

Világhírű sztárok főszereplésével forgatott filmek versenyeznek a szerdán kezdődő 68. cannes-i filmfesztiválon, amelynek hivatalos versenyprogramjában 19 alkotás - köztük Nemes Jeles László Saul fia című műve - versenyezhet az Arany Pálmáért.

Erős Antónia: "Kicserélte az életemet az anyaság"http://www.life.hu/bulvar/20150513-eros-antonia-azt-vallja-kicserelte-az-eletet-az-anyasag.htmlAz Egy csepp vér alapítvány rendezvényén beszélgetett a Life.hu riportere Erős Antóniával: anyaságról, híradózásról és természesesen az alapítványról is. TV + BulvárRTLKLUBFacebookján üzent Hajdú Péter Pimasz úrnak: "Gergő! Egyrészt sok sikert kívánok Neked, másrészt nem szarunk oda, ahonnan több évig enni kaptunk" http://www.life.hu/bulvar/20150513-facebookjan-uzent-hajdu-peter-pimasz-urnak-papp-gergonek.htmlMár nem titok, Papp Gergő az RTL II-n folytatja pályafutását, ősztől ott látható majd a Pimasz úr ott alszik. A televíziós elárulta, miért hagyta ott a TV2-t, nyilatkozatára pedig most Hajdú Péter a Facebookon reagált. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huUdvarlók hada bombázza Kiszel Tünde lányát, Donatelláthttp://www.life.hu/bulvar/20150512-udvarlok-hada-bombazza-kiszel-tunde-lanyat-donatellat.htmlKiszel Tünde lányának egyre több fiatalember udvarol közösségi oldalán. Tünde a Fem3 Fem3Caféjában elmondta, nem félti lányát, mert még a kéretlen udvarlókat is talpra esetten és határozottan kezeli Donatella. Persze a műsorban nem csak a fiúkról esett szó, hanem a a lány tanulmányairól is. TV + BulvárOrigoIntim titkokat osztott meg Sarka Kata és Hajdú Péter - Kiderül az is, ki az újítóbb az ágybanhttp://www.life.hu/bulvar/20150512-intim-titkokat-osztott-meg-sarka-kata-es-hajdu-peter-a-kasza-musorban.htmlEdig még nem hallott intim titkokat osztott meg Sarka Kata és Hajdú Péter a Kasza! című műsorban.TV + BulvárOrigoNagy Ricsi a Margit-hídra költözött – hatalmas franciaággyal érkezetthttp://www.life.hu/bulvar/20150512-nagy-ricsi-a-margit-hidra-koltozott-ahova-egy-hatalmas-franciaaggyal-erkezett.htmlAz X-Faktor egyik legsikeresebb énekese kibútorozott Budapest hídjára, de vajon mit szóltak ehhez a járókelők?TV + Bulvár--VV Dóri a Bahamákon sütteti plasztikpopóját - De kié az a tenyérnyom?http://www.life.hu/bulvar/20150512-vv-dora-a-valo-vilag-7-jatekosa-a-bahamakon-napozik.htmlMicsoda Bahama mama! VV Dóri csúcsformában, a Bahamákon napoztatja kerek fenekét. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.