Elképesztő módszerrel szépül Balázs Klári

műtét Balázs Klári szépészeti beavatkozás gőzölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klárika nem titkolta, hogy pár hete életében először plasztikai sebészhez fordult és felvarratta szemhéját. Az énekesnő továbbra sem híve az orvosi szépészeti beavatkozásoknak, így tényleg mindent kipróbál, hogy arcbőre fiatalos maradjon. A legjobb kezelésre akaratlanul, saját lakásában talált rá.

Balázs Klári egyedi módszerrel tartja fiatalon a bőrét, ezt egyidőben velencei háza szépülésével teszi. Akár hetente.

Fotó: Life.hu

„Most úgy két hónapja éppen nincs is takarítónő, így saját magam tartom tisztán a hatalmas házunkat. Szerencsére megvannak a spéci gépeim, nemrég vettem egy komoly, gőzzel tisztító masinát, amivel mindent tudok tisztítani. A jótékony hatását azonnal éreztem, és nem csak a lakáson. Annyi gőzt nyom ki működés közben, hogy a hajam mindig tönkremegy. De azt észrevettem, hogy a a bőrömnek kifejezetten jót tesz a meleg gőz. Így amikor a géppel dolgozom, akkor előtte alaposan leradírozom az arcomat, majd felkenek egy pakolást és mire végzek, a takarítás általában reggeltől estig tart, egészen kisimulok. Remek dolog, egyszerre szépülök a lakásommal" – nevetett Klárika, akinek a szemhéjműtétje óta ismét előtérbe kerültek a saját pillái is,így nem is kell hatalmas műszempillát ragasztatnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.