Barátok közt: Malackodás után nagy bejelentés

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Barátok közt csapatépítés malackodás szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolta senki, mennyire tudnak malackodni a Barátok közt szereplői, ha nem veszi őket a kamera. Ettől mi is ledöbbentünk!

Csapatépítő tréningre érkezett a Barátok közt sorozat színészgárdája Ráckevére, ahol egész nap csak malackodtak, végül már mi is pironkodtunk. Reggel még az ólban rohangált az a disznó, ami érkezésükre már a tányérokra került, és ennek nem is mindenki örült. A sorozat Illés Petije fél éve vegetáriánus, őt nem dobta fel a frissen sütött hús látványa.

Ha malacreggeli, akkor nem maradhatott el a köszöntő ital sem Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Állatbarátságból nem fogyasztok húst,gyilkosság van abban, hogy megölnek egy állatot, hogy a tányérodra egy nagy darab hús kerüljön. Még jó, hogy nem láttam reggel a malacot! Azt nem mondom, hogy életemben soha többet nem fogok húst fogyasztani, de most ilyen időszakomat élem. Eleinte szenvedtem egy kicsit a hiányától, ma már jól vagyok"- kommentálta Kiss Péter Balázs, akinek rántott sajttal kedveskedtek a Leányvár fogadó házigazdái, nehogy éhen maradjon. Az igazi malackodás csak ezután kezdődött.

" Óvatosan fogd, csúszik, ne szorítsd annyira, nyomjad" -hagzottak a pikáns vezényszavak a férfiak szájából, amikor Varga Iza kolbásztöltésre tanította ifjabb kolléganőjét, Nyári Diát. Egy másik fiatal színésznő, Nagy Alexa is elmondhatja, hogy jó kis útravalóval hagyja el a sorozatot.

Nyári Dia első kolbásza... lesz... Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Alexa három hónapra szabadságra megy, a történetben úgy alakul Alíz sorsa, hogy 2011 márciusa, vagyis több mint négy év után jó okkal, rejtélyes körülmények között tűnik majd el a képernyőről 3 hónapra. Mindenki, aki ebben a produkcióban dolgozik elképesztő munkát végez, és nekünk is fontos, hogy aki töltődni és pihenni akar, az megtehesse.Utána csak jót tud hozni magával, friss energiákat, amely csak erősíti és jobbá teszi a sorozatot"- árulta el a sorozat producere, Rozgonyi Ádám.

/1505/Csapa2015515214516

" Utazgatni fogok, Ázsiában, Európában. Örülök, hogy az utamról visszatérhetek majd a sorozatba"- mondta a Life. hu-nak, Alexa, akit nemrég egy új férfit ölelve kapott le fotósunk.

Pirner Alma a férje miatt váltott szakmát http://www.life.hu/bulvar/20150514-pirner-alma-parkapcsolati-coaching-lett.htmlMásfél éve ment másodszor férjhez Pirner Alma, aki újh ázasságára nagyon vigyáz. Nem turnézik hosszasan külföldön, hisz nem akar távol lenni itthon dolgozó férjétől. A rúdtáncoktatás mellé új szakmát is kitanult, amire tanítványai hívták fel a figyelmét. TV + Bulvár--Az idén Vajna Timi hordja a nadrágot a szépségkirálynő-választás szervezésében!http://www.life.hu/bulvar/20150514-az-iden-vajna-timi-hordja-a-nadragot-a-miss-universe-hungary-valasztas-szervezeseben.htmlBemutatták Vajna Timi szépségeit, akik a Miss Universe Hungary címért küzdenek meg június 6-án, az Erkel Színházban. Nagyon meglepődtünk, hogy a 16 lányból csak kettő szőke, a többiek hosszú, barna hajúak. Kulisszatitkok az idei szépségkirálynő-választásról, amit a Tv2 élőben fog közvetíteni.TV + BulvárOrigoMegműtteti magát Rubint Rékahttp://www.life.hu/bulvar/20150513-megmutteti-magat-rubint-reka-addig-szemuveget-visel.htmlMég nyár előtt kénytelen lesz megműttetni magát Rubint Réka, ha tökéletes formában szeretne nekivágni a vakációnak. A szeme alatti ödémák miatt volt kénytelen rászánni magát az operációra.TV + BulvárOrigoFél óra alatt vált el Kapócs Zsóka és Habony Árpádhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-fel-ora-alatt-valt-el-kapocs-zsoka-es-habony-arpad.htmlKedden negyedik nekifutásra végérvényesen pontot tett viharos házasságára Kapócs Zsóka és Habony Árpád.TV + Bulvár--Éden Loki kihúzta a gyufát Dukai Reginánálhttp://www.life.hu/bulvar/20150515-a-tv2-eden-hotel-jatekosa-loki-ellen-tervez-jogi-lepeseket-dukai-regina.htmlJogi lépéseket fontolgat Dukai Regina, akinél a napokban Éden Loki húzta ki a gyufát. TV + Bulvár--Félmillióval udvaroltak Baukó Évánakhttp://www.life.hu/bulvar/20150515-bauko-evanak-a-valo-vilag-szereplojenek-felmillioval-udvaroltak.htmlA Való Világ egykori versenyzőjét kitartóan ostromolják a férfiak, az egyik udvarlója azonban mindent bevetett, hogy meghódítsa Évát.TV + Bulvár--Berki Krisztián csókot kért Cinthya Dictatortól - "Nem akarok balhét"http://www.life.hu/bulvar/20150515-berki-krisztian-a-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-csokot-kert-cinthya-dictatortol-az-eden-ejjel.htmlBerki szerette volna, ha műsorvezetőtársa megmutatja neki a színpadi csókot. Vajon mit lépett erre Cinthya?TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.