A mai napig együtt van Éden Adri és Patrik

Forrás: Éden Adrienn -
Éden Patrik Éden Adri Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel két játékosa, Adrienn és Patrik gyorsan egymásra talált a TV2 realityjében, a kiesés után újra felvették a kapcsolatot és a valóságban is egy párt alkotnak. Adri az Origónak elmesélte, mit csinálna másképp, ha újra beköltözhetne.

"Nagyon jó érzés volt újra látni Patrikot, átölelni és érezni a közelségét. De egyúttal kicsit furcsa is volt, hogy ezt kamerákon kívül is megtehetem, és nem néznek minket. Izgultam az első találkozás miatt, de pozitívan sült el" – mesélte a lány, akit a játékban sokat gúnyoltak a súlya miatt, azóta azonban bombanővé fogyott.

Forrás: Éden Adrienn


"Amióta hazajöttünk, úgy gondoltuk, lehetőséget adunk magunknak arra, hogy megnézzük, kiállja-e a kapcsolatunk az idő próbáját. Az, hogy ez működőképes-e, vagy sem, ki fog derülni. Fordítva működik, mint általában az életben: előbb laktunk együtt, most pedig igyekszünk minél jobban megismerni egymást, de nem költözünk össze" – tette hozzá.

"Ha újrakezdhetném, sokkal hamarabb elkezdenék játszani, taktikázni és odafigyelni arra, hogy ki a jó színész, és ki mond igazat. Sok emberben csalódtam, de nagyon jó önismereti játék volt ez az egész, sokat tanultam belőle, ami a jövőben a hasznomra válhat. Nagyon bánom, hogy megszegtem azt az ígéretemet, amit a családomnak tettem, és lefeküdtem Patrikkal az Éden Hotel-ben. Sajnálom, hogy csalódást okoztam a szüleimnek. Mivel végig kitartottam mellette, és itthon is folytatódik a kapcsolatunk, ezért azt hiszem, nincs okom szégyenkezni" – mondta.

Éden hotel: Elkezdődött a végjáték - Pénteken ismét hazament valakihttp://www.life.hu/bulvar/20150516-eden-hotelben-elkezdodott-a-vegjatek-ot-paros-kuzd-a-fodijert.htmlMár csak öt páros van játékban az Éden Hotelben, új beköltöző már nem érkezik, hamarosan kiderül, ki vagy kik viszik el a főnyereményt. TV + BulvárOrigoÖrdög Nóra: "Nem tudtam, vajon tudok-e érdekes lenni"http://www.life.hu/bulvar/20150516-ordog-nora-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.htmlSokáig tépelődött azon Ördög Nóra, hogy elvállalja-e az Összezárva Frierikusszal való műsorban való szereplést. Végül férje, Nánási Pállal közösen úgy döntöttek, igent mond. TV + Bulvár--"Alkoholizmus, hajléktalanság, infarktus" - Ezeken ment keresztül Beri Ary a Szerelem első vérig egykor rajongott Fügéjehttp://www.life.hu/bulvar/20150516-alkoholizmus-hajlektalansag-infarktus-ezeken-ment-keresztul-beri-ary-a-szerelem-elso-verig.htmlKi ne emlékezne a Szerelem első vérig Fügéjére? Beri Ary ma 47 éves és teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Megváltozott, kemény megpróbáltatásokon ment keresztül, és sok idő után néhány éve az RTL Klub XXI. század című műsorában mesélt életéről. TV + BulvárOrigoIrtó cuki interjút adott Korda György és Balázs Klárihttp://www.life.hu/bulvar/20150513-korda-gyorgy-es-balazs-klari-fesztivalokrol-kozonsegrol-dalokol-es-a-technikai-kutyukrol-meselt-a.htmlFesztiválokról, közönségről, dalokól és a technikai kütyükről mesélt a Life.hu riporterének Korda György és Balázs Klári. Elképesztően aranyosak. Nézzétek!TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoSzórakozóhelyen támadták meg Kállay-Saunders Andrást http://www.life.hu/bulvar/20150516-brutalis-tamadas-aldozata-lett-kallay-saunders-andras.html A szemtanúk szerint egy bokszoló ütötte le az énekest, aki először bagatelizálta, majd beismerte a történteket: megtámadták. TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huUdvarlók hada bombázza Kiszel Tünde lányát, Donatelláthttp://www.life.hu/bulvar/20150512-udvarlok-hada-bombazza-kiszel-tunde-lanyat-donatellat.htmlKiszel Tünde lányának egyre több fiatalember udvarol közösségi oldalán. Tünde a Fem3 Fem3Caféjában elmondta, nem félti lányát, mert még a kéretlen udvarlókat is talpra esetten és határozottan kezeli Donatella. Persze a műsorban nem csak a fiúkról esett szó, hanem a a lány tanulmányairól is. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.