Közös edzőterembe jár Rékasi exe, Détár Enikő és új szerelme Pikali Gerda

Fotó: Mudra László - Origo -
Détár Enikő Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikőt nem zavarja, hogy Károly és Gerda is a régi helyüket látogatja. 

Hogy Rékasi és Pikali ugyanott edz, ahol Détár Enikő, a Blikk olvasó-riportere vette észre. Úgy véli, a színésznek tiszteletben tartania, hogy ez úgymond Détár Enikő területe, aki nemcsak edz, hanem szoláriumozik is, leül beszélgetni másokkal.

Fotó: Mudra László - Origo

A lap megkérdezte az érintett feleket, akik békében váltak el, sőt mindketten maguk mögött hagyták a korábbi 29 évet, és új párjukkal boldogok. "Gerdával nyitás előtt járunk, köszönjük, hogy ezt lehetővé tették nekünk. Általában addigra végzünk, amikor az első vendégek érkeznek. Valóban összefuthatunk nagy ritkán, de ebből semmi probléma nincs. Sőt Zsigmond fiunk is ide jár bokszedzésre, akit hol az édesanyja, hol én viszem" – mondta Rékasi.

"Valóban mindannyian ugyanott edzünk, de még nem találkoztunk. Egyébként nem balhézok Karival azért, mert oda jár a szerelmével" – közölte Enikő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.