Boggie Bécsben második nászútját tölti

Forrás: Tom-Tom Records -
Boggie Csemer Bogi Boggie Eurovíziós Dalfesztivál Bécs férj nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő remekül szerepelt az Eurovíziós dalfesztivál első elődöntőjén és ez férjének is köszönhető, aki mellette állt a megmérettetés előtt.

Az Eurovíziós Dalfesztivál már javában dübörög, Boggie pedig hónapok óta erre készült. Az énekesnőt férje mindenben támogatja, akivel Bécsben csodás napokat töltöttek – írja a hot!.

Forrás: Tom-Tom Records

„A férjem vasárnap kilátogatott, hogy a verseny előtt velem legyen, tekinthetjük ezt egy második nászútnak. Mindig tudom, hogy tökéletes hátországot biztosít számomra, aminél jobbat nem is kaphatnék" – mesélte az énekesnő, akinek döntőbe jutása sokkolta a brit sajtót.

Már nagyon készül a halálra a magyar színészhttp://www.life.hu/bulvar/20150521-paudits-bela-szinesz-bevallalna-az-eutanaziat-es-ha-tehetne-tavozna-az-elok-sorabol.htmlPaudits Béla évek óta él depresszióban, nem foglalkozik semmivel, csupán otthon fekszik és várja a halált.TV + BulvárBaukó Éva feltálalta a melleit http://www.life.hu/bulvar/20150520-bauko-eva-az-rtl-klub-valovilag-egykori-szereploje-feltalalta-a-melleit-es-szexi-dekoltazst.htmlJó vacsorához szexi dekoltázs dukál – Baukó Éva tudja, mitől döglik a légy.TV + Bulvár--„Rapappap" – Nálunk ő a kedvenc az Eurovíziónhttp://www.life.hu/bulvar/20150520-boggie-utan-nalunk-a-belga-lo-c-nottet-vitte-a-palmat-az-eurovizios-dalverseny-2015-elso-elodontojen.htmlBoggie után nálunk a belga Loic Nottet vitte a pálmát az Eurovíziós Dalverseny első elődöntőjén. A srác, dalával a jövő Robbie Williamsét idézte meg. A szerb előadóra pedig nem lehetett nem odafigyelni, hiszen hatalmas testével betöltötte a színpadot.TV + Bulvár--Imádnivaló kutyusos videó – ezt látnod kell!http://www.life.hu/bulvar/20150515-cuki-kutyusos-video-amit-latnod-kell-igy-varjak-a-kutyak-haza-gazdajukat.htmlZseniális kisfilmet találtunk, melyből kiderül, milyen cukik a kutyák, amikor gazdijukra várnak.TV + Bulvár--Miniruhában mutatott be extrém pózt Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-keresztes-ildiko-enekesno-szineszno-miniruhaban-mutatott-be-extrem-pozt-a-kasza-showban-kasza.htmlTornász múltjáról kérdezte az énekesnőt Kasza Tibor, amikor Keresztes Ildikó hirtelen a nyakába emelte a lábát és extrém pózt villantott. TV + Bulvár--Boggie megérkezett Bécsbe az Eurovízió helyszínérehttp://www.life.hu/bulvar/20150513-boggie-enekesno-az-eurovizios-dalfesztival-magyar-induloja-megerkezett-becsbe-az-eurovizio.htmlEnergiabombaként bírta az egyik legnehezebb napot Bécsben Boggie, a DAL 2015 győztese, aki életében először járt a Wiener Stadthalle-ban, ahol jövő héten indul az Eurovíziós Dalfesztivál.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.