Így nézett ki Amber Rose, mielőtt botrányhősnővé vált

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
botrányhős nosztalgia tinédzser Amber Rose 90-es évek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West exe leginkább csak meztelenkedésével és sokkoló öltözködésével kerül újságokba. Most megmutatta, hogy nézett ki, amikor még nem is gondolta, hogy a botrányaiból fog megélni.

Úgy látszik, nem csak Kris Jennert ragadta magával a nosztalgikus hangulat, hanem Amber Rose-t is. A nehézbombázó Amber megmutatta, hogy festett tinédzserként a 90-es években. Ki hitte volna még ekkor, hogy a meztelenkedés lesz a kedvenc hobbija?

Forrás: Instagram/ Amber Rose

Íme, Amber Rose leszbikus csókja!

MTV Movie Awardson Amber Rose leszbikus kedvében volt: hosszú csókot váltott a mellette ülő, amerikai stand-upos Amy Shumerrel. Nézd meg a videót!

Csak, hogy lássuk a különbséget:

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Amber Rose újabb közönséges alakítása

Kanye West egykori kedveséről inkább csak hatalmas mellek és termetes hátsó jut eszünkbe, pedig Amber Rose hollywoodi filmes produkciókban is fel-felbukkan. A baj csak az, hogy ilyenkor sem színészi tehetségével, sokkal inkább testi adottságaival hívja fel magára a figyelmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.