Megvan az Éden Hotel két finalista fiúja!

Forrás: TV2 -
finálé Éden Peti Éden Loki Éden Hotel 3 Éden Bence Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eldőlt! Már csak két fiú maradt az Éden Hotelben, ők vívják meg a végső küzdelmet. Kedden este egy lány távozik, és megláthatjuk, melyik páros viszi el a főnyereményt.

A Fekete leves ceremónián Loki lehetett az, aki arról dönthetett, ki távozzon. Bár mindenki úgy gondolta, legnagyobb ellenfelétől, Petitől szabadul meg, Loki mégis meghúzta a váratlant -ahogy ezt a játékosok szokták mondani- és Bencétől vette el az esélyt, hogy győzhessen.

Viszlát, Éden Bence! Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Így már csak az a kérdés, holnap melyik lánytól búcsúznak, és kikkel áll párba a két finalista fiú, Loki és Peti?

Boggie a Facebookon üzenthttp://www.life.hu/bulvar/20150525-boggie-a-facebookon-uzent-az-eurovizios-dalfesztival-utan.htmlHazatért Bécsből Csemer Boggie. Facebookon üzent rajongóinak. TV + Bulvár--Kiderült, Puzsér Róbert miért vállalta el a sorozatszerepet - Nem kertelt, az biztos!http://www.life.hu/bulvar/20150525-puzser-robert-ezert-vallalta-el-a-sorozatszerepet.htmlPuzsér Róbert lesz az egyik főszereplője az RTLII csatornán júniusban induló, gyomorbavágóan őszinte, Szelfi című sorozatnak. Kiderült, miért vállalta el a szerepet. TV + Bulvár--Schmuck Andor máris csajozikhttp://www.life.hu/bulvar/20150523-schmuck-andor-maris-csajozik-a-hooters-szepsegversenyen-talaltuk.htmlMájus elején, három év után szakított párjával, a nála 20 évvel fiatalabb, gyönyörű Szerémi Lindával Schmuck Andor. A politikus nem vesztegeti az idejét, máris gyönyörű nők körében találtuk.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huRányomult Boggie-ra az Eurovízió-győzteshttp://www.life.hu/bulvar/20150525-boggie-ra-nyomult-az-eurovizios-gyoztes-mans-zelmerlow.htmlHoppá! Az Eurovíziós Dalfesztivál szexis nyertesének, Mans Zelmerlöwnek nem volt elég a győzelem, a magyar versenyző telefonszáma is kellett volna neki.TV + Bulvár--Kiderült hová tűnt VV Cristofelhttp://www.life.hu/bulvar/20150524-cristofel-a-valovilag-egykori-szereploje-ismet-felbukkan.htmlA Life.hu VJ-nek sikerült elkapnia egy gyors interjúra a ValóVilág egykori fenegyerekét.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huVitázik az álompár? Bochkor Gábor és Várkonyi Andi van, hogy külön szobában alszik!http://www.life.hu/bulvar/20150523-bochkor-gabor-es-parja-varkonyi-andrea-gyakran-veszekednek-smsen-keresztul.htmlBochkor Gábor egy interjúban bevallotta: előfordul, hogy párjával, Várkonyi Andival akár napokig is vitatkoznak, mire megoldják a konfliktusokat.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.