Rippel Feri kiosztotta a bulvármédiát

"Forrás: Facebook/Mokka " -
artista nyílt levél Rippel Ferenc bulvár terv bulvármagazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az artista egy nyílt levélben jelezte a média felé, mi az, amit olvasni szeretne magáról a jövőben. Sőt, új tervéről is fellebbentette a fátylat.

Érdemeit és elismeréseit sorolva hívta fel a bulvármédia figyelmét arra Rippel Feri, hogy mi is az, amiről szakításain kívül írni lehetne. Köszönjük, megfogadjuk, egyébként meg a levél korrekt és tényleg sok mindent megtudhattunk a Rippel fivérek érdemeiről...sőt, Feri új tervéről is.

Forrás: Facebook/Mokka

Íme, a kedvenc részeink:

„Testvéremmel, Viktorral együtt felállítottunk kilenc egyedi Rippel-Világrekordot" – Szuper, gratulálunk!

„2013-ban megnyertük a „Spain Got Talent" tehetségkutató versenyt." – A hamarosan hazánkban is induló tehetségkutató zsűrijében ezek szerint lenne helye Rippeléknek.

„Az elmúlt időben egy olyan boldog és egészségtudatos életet alakítottam ki, ami segít elérni a "NAGY CÉLOMAT", megélni a 100 éves kort!" – írt Feri legújabb tervéről és állítja, 40 felett is van élet.

Az artista magánéletéről is írt néhány sort: „Az, hogy szépségversenyekről kerülnek ki a barátnőim (pontosabban 10 év alatt 3) azért van, mert előadóművészként a színpadokon, rendezvényeken, színházakban, előadásokon, versenyeken töltöm az életem nagy részét fellépők, táncosok, artisták és szépségkirálynők között. Azt gondolom, nem csak én, hanem mindenki abból a közegből választ párt magának, amelyikben él és dolgozik!" – jelezte az artista.

BulvárRap Hegyi Rolival: „Lefulladsz úgy, mint a Dzsudzsák Balázsnak a verdája"http://www.life.hu/bulvar/20150526-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-dzsudzsak-balazs-ordog-nora-liptai-claudia-szabo-zsofi.htmlÚjra itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legfontosabb celeb hírei.TV + Bulvár--Hiennek egyedül kell boldogulniahttp://www.life.hu/bulvar/20150526-hien-enekesnonek-egyedul-kell-boldogulnia-amerikaban-senkire-nem-szamithat.htmlAz énekesnő megkezdte tanulmányait Amerikában, ahová kint tartózkodó ismerősök és barátok híján utazott, de ő nem félt a magánytól.TV + Bulvár--Botrány! Lányai szerint megmérgezték a világhírű zenészthttp://www.life.hu/news/20150526-botrany-lanyai-szerint-megmergeztek-b-b-kinget.htmlA blues koronázatlan királya, B.B. King 89 évesen hunyt el. Lányai szerint mérgezés áldozata lett.News--Felismernéd? Így fest Cserpes Laura smink nélkül!http://www.life.hu/trend/20150525-cserpes-laura-enekesno-berki-krisztian-baratnoje-igy-fest-smink-nelkul.htmlEgyre több hazai és világsztár vállalja fel az arcát smink nélkül, és most Berki Krisztián barátnője is csatlakozott a bátor nők sorába.Trend--Ötszázmillióból forgatná filmjét Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/bulvar/20150526-otszazmillio-forintbol-keszul-gesztesi-karoly-filmje-melyben-stohl-andras-is-szerepet-kap.htmlSaját tőkéjét is felhasználja majd a színész-rendező ahhoz, hogy elkészíthesse filmjét, melyben Stohl András is szerepet kap – állítólag elég magas gázsiért. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMegdöbbentő hasonlóság! Demi Moore és lánya ikerpárnak néznek kihttp://www.life.hu/csalad/20150526-demi-moore-szineszno-es-lanya-rumer-willis-ikerparnak-neznek-ki.htmlA színésznő 26 éves lánya, Rumer Willis posztolta azt a fotót, amelyen ikreknek, de legalábbis testvéreknek néznek ki.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.