Csemer Boggie: „Az élmezőnybe vártam magunkat"

kritika helyezés csalódás dal sajtó szereplés produkció Eurovíziós Dalfesztivál Magyarország Bécs Csemer Boglárka Boggie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20. helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztivál magyar előadója, Boggie, aki elmondása szerint sokkal előrébb várta magát és csapatát.

Bár jobb eredményre számított, Csemer Boglárka „Boggie" elégedett az Eurovíziós Dalfesztiválon nyújtott teljesítményével.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Hazudnék, ha azt mondanám, nem vagyok csalódott, nyilván ismerem a saját dalom értékét, és hittem benne annyira, hogy az élmezőnybe vártam magunkat. Sokat beszélnek az eurovíziós körbeszavazásról, amit leginkább a középmezőnyben lehetett érezni, egészen gyenge műveket is fel tudtak hozni elénk az ajándékpontok"

Kultúrcsemege: Csemer Boggie-val nassolunkhttp://www.life.hu/kult/20140201-kulturcsemege-csemer-boggie-val-nassolunk.htmlMilyen kulturális csemegét fogyasztott legutóbb, és mit ajánl nekünk? A Life.hu új sorozatában szakmabeliek ajánlanak könyveket, filmeket, előadásokat, zenéket.KultOrigoNem kértek a fotósok Csemer Boggie-bólhttp://www.life.hu/bulvar/20150320-nem-kertek-a-fotosok-csemer-boggiebol-a-glamour-galan.htmlEgy menedzsmenthez tartozik Hien és Csemer Boggie, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar győztese, így a két lány együtt érkezett a Glamour-gálára. De csak egyikükre voltak kíváncsiak a vörös szőnyegnél lesben álló fotósok.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huCsemer Boglárka Boggie: "Reggel biztos voltam benne, hogy én nyerek"http://www.life.hu/bulvar/20150301-csemer-boglarka-boggie-kapta-a-legtobb-szavazatot-o-kepviseli-hazankat-60-eurovizios-dalfesztivalon.htmlA Life.hu újságírója a helyszínen, a színpadról lejövet kapta el Boggie-t egy gyors interjúra.TV + BulvárOrigoBoggie már nem szomorkodhat: Fonogram-díjat nyerthttp://www.life.hu/kult/20150527-atadtak-a-fonogram-magyar-zenei-dijakat-boggie-az-eurovizio-magyar-versenyzoje-is-dijat-nyert.htmlAnnak ellenére, hogy Csemer Boglárka Boggie dala nem hozott győzelmet az Eurovíziós Dalfesztiválon, a magyar énekesnőnek nem kellett sokat várnia egy rangos díjra. Kult--Hasig kivágott ruhák, csupasz combok - az Eurovíziós Dalfesztivál legkacérabb fellépőihttp://www.life.hu/trend/20150524-ki-miben-lepett-szinpadra-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlEzúttal sem a villantásra voksoló énekesnők győzedelmeskedtek az Eurovíziós Dalfesztiválon, de azért érdemes meglesni, mivel rukkoltak elő azok a versenyzők, akik szívesen megmutatják tökéletes testüket tévénézők millióinak. És bár ő nem villantott, de a tavalyi győztes, Conchita Wurst kreációit is érdemes meglesni, az énekes ugyanis többször is átöltözött szombat este!Trend--Exkluzív interjú! A Life.hu-nak nyilatkozott Kelly Osbournehttp://www.life.hu/bulvar/20150526-kelly-osbourne-becsbe-erkezett-egy-jotekonysagi-rendezvenyre.htmlEgy jótékonységi rendezvényre érkezett Bécsbe a híres énekesnő, Kelly Osbourne, akit a Life.hu riportere rögtön mikrofonvégre is kapott. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.