Összezárva Friderikusszal Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderikusz Sándor következő ottalvós vendége Alekosz lesz. A műsorvezető azt is kideríti, miért nem dolgozik a görög csődör.

Május 31-én Alekosszal tölt el 24 órát összezárva Friderikusz Sándor. Bár Alekosz a kertelés mestere, ezúttal nem lesz lehetősége a félrebeszélésre.

Egy kis ízelítő:

Mogyoródon felejtette útlevelét a Forma1 pilótájahttp://www.life.hu/bulvar/20150526-mogyorodon-felejtette-ulevelet-a-forma1-es-versenyzo-david-coulthard.htmlNem egyszerű egy Forma1-es pilóta élete! Néha azt sem tudja, éppen melyik országban versenyzik, majd rohan tovább a reptérre, hogy újabb pályán próbálja ki magát. Így fordulhatott elő Budapesten a galiba, amit rendkívüli módon oldott meg tolmácsa.TV + BulvárAFPVámos Erika: Hamarosan édesanya lehetekhttp://www.life.hu/bulvar/20150527-vamos-erika-tv2-tobb-mint-testor-musorvezetoje-hamarosan-edesanya-lehet-nyilt-orokbefogadassal.htmlHosszú évek óta vár arra Vámos Erika, hogy végre édesanya lehessen. Álma talán hamarosan realizálódik, ugyanis újabb út nyílt meg előtte.TV + BulvárOrigoKoncz Zsuzsának lesújtó véleménye van a tehetségkutatókrólhttp://www.life.hu/bulvar/20150528-koncz-zsuzsa-enekesnonek-lesujto-velemenye-van-a-ma-divatos-tehetsegkutatokrol.htmlAz énekesnő, akin generációk nőttek fel, bevallotta, egyáltalán nem szereti a ma divatos tehetségkutató versenyeket – pedig ő is a "Ki mit tud?"-on tűnt fel.TV + BulvárHoppá! Éden Laura biztos, hogy kizárja párját a nyereménybőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150528-eden-laura-biztos-hogy-kizarja-parjat-a-nyeremenybol.htmlAz Éden Hotel fináléjában hűségpróbát kell kiállniuk a játékosoknak. Laura eldöntötte, nem lesz hűséges. TV + BulvárOrigoMilliós tartozással vádolja rapper barátja Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/bulvar/20150528-berki-krisztiant-millios-tartozassal-vadolja-a-rapper-dynamic.htmlBerki Krisztián és Dynamic az Édes életben még jó haverok voltak, a fiúk viszonya azonban megromlott – a rapper ráadásul súlyos tartozással vádolja egykori barátját.TV + Bulvár--Olyat tett, hogy ismét börtönbe kerülhet Damu - Kihúzhatja a gyufát Andy Vajnánál http://www.life.hu/bulvar/20150528-damu-rolnad-egykori-sorozatszinesz-konyve-annyira-botranyos-hogy-akar-ismet-bortonbe-kerulhet.htmlÁll a bál Damu Roland szaftosan megírt könyve miatt. Nem tudni, a színész jól átgondolta-e minden szavát, mert könnyen újra bajba kerülhet.TV + BulvárMTI/Lakatos Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.