Kiderült: ezért omlott össze az RTL Klub Híradója

Forrás: YouTube / RTL Klub -
RTL csoport RTL Klub Hírado
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a minap beleszólt a technika ördöge az RTL Klub Híradójába. Olyannyira, hogy az adást meg is kellett szakítani. 

Az Origo rákérdezett az RTL-nél, hogy pontosan mi történt. A sajtóosztály csupán annyit mondott „műszaki hiba történt", az RTL-csoport hírigazgatója, Kotroczó Róbert azonban lárulta, hogy több eszközzel is probléma volt.

Forrás: YouTube / RTL Klub

"Az eddigi ismereteink szerint elektromos hálózati hiba okozhatta közvetve a problémát. Már kora délután újraindultak eszközök valószínűleg elektromos zavar miatt, késő délutánra a stúdió mixer működés vált értelmezhetetlenül kuszává, valószínűleg amiatt, hogy rossz sorrendben újraindultak a komponensei, majd a fő és a tartalék adás kijátszó szerverek működése állt le feltehetően a fent leírt probléma miatt. A kontrollált újraindítás után az esti híradó rendben lezajlott, az eszközök által rögzített log fájlokat a gyártó szakemberei vizsgálják" - mondta a szakember, és hozzátette, közel sem volt olyan káosz a stúióban, mint ahogyan azt a média tálalta az adást követően. "Csak egyszerűen nem lehetett mit tenni" - tette hozzá.

A témáról bővebben az Origón olvashatsz!

Baukó Éva látni sem akarja Éden Barbaráthttp://www.life.hu/bulvar/20150530-bauko-eva-latni-sem-akarja-eden-barbarat-pedig-egykor-egyutt-laktak.htmlValaha együtt laktak és barátnők voltak, de ma már több mint hűvös Éva és Barbara viszonya. TV + Bulvár--Megvan A konyhafőnök nyertesehttp://www.life.hu/bulvar/20150530-megvan-a-konyhafonok-nyertese-domi.htmlPénteken este véget ért az RTL Klub gasztrovetélkedője, A Konyhafőnök. Az utolsó adásban Domi és Mózes harcolt a tízmilliós fődíjért és munkalehetőségért az ország egyik legjobb éttermében.TV + BulvárOrigoNagy bejelentésre készül Kozso - "Nem lenne szép dolog, ha valami imitátor, hasonmás lépne fel!"http://www.life.hu/bulvar/20150530-nagy-bejelentesre-keszul-kozso-az-enekes-ujra-magyarorszagon-van.htmlSúlyos betegsége, műtéte, és amerikai rehabilitációja után újra Magyarországon van Kozso. TV + Bulvár--Nóci: "Nem élem meg katasztrófaként az ítéletet"http://www.life.hu/bulvar/20150530-kozokirat-hamisitas-miatt-allt-birosag-ele-el-a-valovilag-egykori-musorvezetoje-nocit.htmlKözokirat-hamisítás miatt állt bíróság elé el a ValóVilág egykori műsorvezetője Nócit. Az ítélet öt hónap börtön két évre felfüggesztve. A vádlott és védője fellebbezett, az ügyész három nap gondolkodási időt kért, így az ítélet nem jogerős. TV + BulvárRTLKLUBVége az Éden Hotelnek - Megvannak a nyertesekhttp://www.life.hu/bulvar/20150529-a-tv2-eden-hotel-musorat-eden-loki-es-barbara-nyerte.htmlPénteken este kiderült, hogy kik vihették el az Éden Hotel fődíját a finalisták - Peti, Loki, Barbara és Laura - közül.TV + BulvárOrigoÖrdög Nóra: "Claudia mellett csak második lehetek"http://www.life.hu/bulvar/20150518-ordog-nora-ugy-gondolta-liptai-claudia-mellett-csak-masodik-lehet.htmlAz Összezárva Friderikusszal című műsorban Ördög Nóri arról is beszélt, hogy amikor átigazolt a TV2-höz, egyáltalán nem volt arról szó, hogy Claudia helyére jönne, mint ahogyan azt sokan hiszik. Azt is hozzátette, jóban van kolléganőjével és nincsenek köztük feszültségek. "Claudia mellett csak második lehetek" - jelentette ki. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.