Baukó Éva látni sem akarja Éden Barbarát

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Éden Barbara Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valaha együtt laktak és barátnők voltak, de ma már több mint hűvös Éva és Barbara viszonya. 

Éva a Borsnak mesélt egykori kapcsolatukról, ám hogy mi vezetett a barátséguk megszakadásához, azt nem árulta el.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Bár Barbival barátnők voltunk régen, s még együtt is laktunk, ez már a múlt, nincs az az isten, hogy újra összebútorozzak vele. Hónapok óta nem beszéltünk, s én nem is szeretnék. Gratulálok a nyereményéhez, élvezze! Örülök neki, hogy tavaly bemutathattam a TV2 munkatársának, amikor én is ott dolgoztam. Valószínűleg nekem is sokat köszönhet, de hagyjon engem békén!" – jelentette ki Éva.

Megvan A konyhafőnök nyertesehttp://www.life.hu/bulvar/20150530-megvan-a-konyhafonok-nyertese-domi.htmlPénteken este véget ért az RTL Klub gasztrovetélkedője, A Konyhafőnök. Az utolsó adásban Domi és Mózes harcolt a tízmilliós fődíjért és munkalehetőségért az ország egyik legjobb éttermében.TV + BulvárOrigoNagy bejelentésre készül Kozso - "Nem lenne szép dolog, ha valami imitátor, hasonmás lépne fel!"http://www.life.hu/bulvar/20150530-nagy-bejelentesre-keszul-kozso-az-enekes-ujra-magyarorszagon-van.htmlSúlyos betegsége, műtéte, és amerikai rehabilitációja után újra Magyarországon van Kozso. TV + Bulvár--Nóci: "Nem élem meg katasztrófaként az ítéletet"http://www.life.hu/bulvar/20150530-kozokirat-hamisitas-miatt-allt-birosag-ele-el-a-valovilag-egykori-musorvezetoje-nocit.htmlKözokirat-hamisítás miatt állt bíróság elé el a ValóVilág egykori műsorvezetője Nócit. Az ítélet öt hónap börtön két évre felfüggesztve. A vádlott és védője fellebbezett, az ügyész három nap gondolkodási időt kért, így az ítélet nem jogerős. TV + BulvárRTLKLUBVége az Éden Hotelnek - Megvannak a nyertesekhttp://www.life.hu/bulvar/20150529-a-tv2-eden-hotel-musorat-eden-loki-es-barbara-nyerte.htmlPénteken este kiderült, hogy kik vihették el az Éden Hotel fődíját a finalisták - Peti, Loki, Barbara és Laura - közül.TV + BulvárOrigoVérlázító, amit Beyoncé művelt - Kiverte a biztosítékot a rajongóknál az énekesnőhttp://www.life.hu/bulvar/20150520-beyonce-legutobbi-klipjeben-nicki-minajjal-a-feeling-myselfben-huszezer-dollaros-pezsgot-ontott-a.htmlLegutóbbi, Nicki Minajjal közös klipjében a Feeling Myselfben húszezer dolláros pezsgőt öntött a medencébe a díva. Ezt azonban már a rajongók sem hagyták szó nélkül. TV + Bulvár--Ördög Nóra tiszta vizet öntött a pohárba - Ez volt az RTL-től való távozásának igazi okahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-ordog-nora-rtl-tol-valo-tavozasanak-igazi-oka.htmlÖrdög Nóra volt a vendége vasárnap este az Összezárva Friderikusszal című műsornak. Természetesen szóba került az is, hogy miért hagyta ott az RTL Klubot. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.