Éden Loki elárulta, mire költi a nyereményét - Édesanyja kedvéért lemond a nagy részéről

nyeremény Éden Loki Éden Hotel 3 Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Loki Barbarával vihette el a húszmillió forintos főnyereményt, amit elfeleztek. Az Éden Éjjelben elárulta, mire költi az őt illető tízmilliót. 

Biztosan nem fogja elszórni a pénzt Loki. A tízmilliós summából nyolcmilliót édesanyjának ad, kettőt pedig arra fordít, hogy továbbtanulhasson.

Még nem tudja, milyen szakon szeretne tanulni, de hamarosan eldönti.

Elnöki vendége lesz Friderikusznakhttp://www.life.hu/bulvar/20150531-friderikusz-sandor-kovetkezo-vendege-gyucsany-ferenc.htmlFriderikusz Sándor következő összeköltözős vendége a Facebookon árulta el magát. TV + Bulvár--Nem könnyű Rost Andrea szerelmének lennihttp://www.life.hu/bulvar/20150526-nem-konnyu-rost-andrea-szerelmenek-lenni.htmlA 90-as évek egyik legkeresettebb tomácsa egy sajtótájékoztatón nézte ki magának az operaénekesnőt, Rost Andreát. Négy év szerelem következett.TV + BulvárOrigoDamu Edina: "Pórul járhat Roland, ha hűtlenkedik"http://www.life.hu/bulvar/20150529-csunya-veg-var-damura-ha-megcsalja-a-feleseget.htmlDamu Roland felesége, Edina, azt állítja, kegyetlen módon torolná meg, ha férje megcsalná.TV + Bulvár--Megdöbbentő beismerés: Cinthya Dictator és Varga Viktor még mindig összetartozikhttp://www.life.hu/bulvar/20150530-cinthya-dictator-es-varga-viktor-meg-mindig-osszetartozik.htmlAz Éden Éjjelben Berki Krisztiánnak csak arra sikerült kanyarintania a beszélgetést, hogy Cinthya és Viktor kapcsolatát firtassa. A lány meglepő vallomást tett. TV + Bulvár--Kállay-Saunders András cáfolja a pletykákat - Videóüzenetben tisztázza magáthttp://www.life.hu/bulvar/20150530-kallay-saunders-andras-videouzenetet-keszitett.htmlAmiről még soha nem beszéltem címmel készített videót Kállay-Saunders András. Az énekes mesélt a "sztárságról", hogy miként éli meg az ismertségét és természetesen arról is, hogy egyáltalán nem tartja magát verekedős srácnak. Állítja, sem a korábbi, se a legutóbbi balhéja nem igaz. TV + BulvárFotó: Bielik István - OrigoKiderült: ezért omlott össze az RTL Klub Híradójahttp://www.life.hu/bulvar/20150530-az-rtl-csoport-hirigazgatoja-kotroczo-robert-elarulta-mi-okozta-a-muszaki-hibat-az-rtl-klub.htmlAhogy megírtuk, a minap beleszólt a technika ördöge az RTL Klub Híradójába. Olyannyira, hogy az adást meg is kellett szakítani. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.