Cinthya Dictatornak elege lett Berkiből

Forrás: Facebook/Éden Hotel -
Cinthya Dictator Éden Éjjel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szívesen vezetne többé együtt műsort Berki Krisztiánnal Cinthya Dictator. A macsó szerint nem baj, a lánynak úgysem lesz erre lehetősége többet. 

"Igazából kipróbálnám Krisztián nélkül a műsorvezetést. Nagyon más emberek vagyunk, más az érdeklődésünk. Azt gondolom, sok esetben nem intelligens a humora. Ajtóstul ront a házba, és gyakran átlépi a határt"mesélte a Borsnak Cinthya, és hozzátette, Berki mindig is kislányként kezelte őt.

Forrás: Facebook/Éden Hotel

"Jóban lettünk Berkivel, de elsősorban munkatársak vagyunk, nem barátok. Krisztián egy ambiciózus és kitartó ember, ügyesen felépítette magát, és ezeket nagyon becsülöm benne. Sok sikert kívánok neki a továbbiakban" – mondta Cinthya.

"Ha még mindig azzal foglalkoznék, hogy ki mit gondol rólam, nem ott tartanék az éle­temben, ahol most tartok. Cinthyának egyébként nem is lesz rá lehetősége, hogy újra együtt dolgozzon velem. Arról pedig, hogy én udvariatlan lennék, csak annyi hozzáfűznivalóm van: nem vagyok tapintatlan, csak kegyetlenül őszinte, és még ha ez so­kaknak fáj is, kitartok a véleményem mellett. Amúgy is szükségem van új ellenségekre, mert a régiek a rajongóimmá váltak!" – kommentálta Cinthya szavait Berki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.