Éden Barbara végleg abbahagyja a pornózást

Forrás: Origo -
pornó Éden Barbara Éden Hotel 3 Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éden Barbara Lokival közösen vitte el a főnyereményt, fejenként tízmillió forintot kaptak.

Barbara a pénz miatt kezdett pornózni, és bár többször is ki akart szállni, nem sikerült neki. Egészen extrém filmeket is vállalt.

A fiatal lány eldöntötte, most már tényleg végleg abbahagyja a felnőttfilmek forgatását. Barbarának van egy párja már másfél éve, vele tervezi az összeköltözést.

Mire költi a nyereményét a páros másik fele, Loki? Elárulta, ITT elolvashatod.

Alekosz alvás előtt Julcsira és a Magenheim családra gondolhttp://www.life.hu/bulvar/20150531-alekosz-alvas-elott-a-szomszedokra-gondol.htmlAlekosz elárulta, mire gondol, mielőtt álomra hajtja fejét. TV + BulvárOrigoKi ez a jóképű fiatalember?http://www.life.hu/bulvar/20150531-kasza-tibi-fiatalkori-fotot-posztolt.htmlJó pár évvel ezelőtti fényképet osztott meg Facebookján az énekes-showman.TV + Bulvár--A tengerparton sütteti magát Adahttp://www.life.hu/bulvar/20150531-a-tengerparton-sutteti-magat-ada.htmlBarátaival ruccant ki a tengerparthoz a csinos műsorvezető. TV + Bulvár--Mi már tudjuk, ki lesz este milliomos!http://www.life.hu/bulvar/20150529-szavazas-ki-nyeri-az-eden-hotelt.htmlMa este minden kiderül! Vajon ki viszi el az Éden Hotel főnyereményét? TV + BulvárOrigoHoppá! Éden Laura biztos, hogy kizárja párját a nyereménybőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150528-eden-laura-biztos-hogy-kizarja-parjat-a-nyeremenybol.htmlAz Éden Hotel fináléjában hűségpróbát kell kiállniuk a játékosoknak. Laura eldöntötte, nem lesz hűséges. TV + BulvárOrigoBizarr ajándék: Éden Snjezi kukimosóval kedveskedett Bencénekhttp://www.life.hu/bulvar/20150528-eden-snjezi-kukimosoval-kedveskedett-bencenek.htmlÉden Snjezana és Bence a finálé hetében néhány napra visszatértek a Hotelbe. Nem hiába!TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.