Baukó Éva: "Nyomasztó érzés ebben a bizonytalanságban élni"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
VV Éva Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várja, de nem kap tévés felkéréseket Baukó Éva. A ValóVilág egykori szereplője pontosan tudja, hogy a média világában egyszer fenn, egyszer lenn, de nem tagadja, el van keseredve a mellőzöttség miatt. 

"Nem túl rózsás a hangulatom mostanában, mert sajnos nincs most melóm. Csomó új műsor indul ősszel az RTL Klubon, most nem azért, de egy szerkesztői munka jól jött volna. A párkereső műsorban például simán el tudtam volna képzelni magamat. De hát a média, az sajnos olyan biznisz, hogy egyszer fent, egyszer lent"mondta a Borsnak Éva.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Dolgoztam én már szerkesztőként. Éden Barbit, az Éden Hotel győztesét én mutattam be a TV2 egyik producerének. A párkereső műsorba is beajánlottam egy barátnőmet szereplőnek. Érdekes módon az én castingoltjaim mindenhova bekerülnek, tehát nem lehetek olyan rossz benne, valamit érthetek a háttérmunkákhoz is. Bármennyire is szeretnék a tévében dolgozni, mégsem lehet életcél arra várni, mikor keresnek meg egy ajánlattal. Lassan egy olyan tanfolyam vagy munka után kell néznem, amiből meg tudok élni. Nyomasztó érzés ebben a bizonytalanságban élni. Az a szerencsém, hogy van némi félretett pénzem, vagyis a tartalékomat élem fel éppen. Sosem éltem nagy lábon, de minden pénz elfogy egyszer. Viszont azt egyáltalán nem akarom megvárni" – tette hozzá.

Súlyos baleset részese volt Kozsó, ketten meghaltakhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-sulyos-baleset-reszese-volt-kozso-ketten-meghaltak.htmlAz agyműtétje után lábadozól énekes több hónapot töltött a tengerentúlon. A hazaindulás előtti napokban egy teherautó hajtott oldalról az autójának, Kozso pedig a kocsival az árokba zuhant. Ezt követően a teherautó egy másik autóval is ütközött, aminek két utasa életét vesztette.TV + BulvárOrigoVajna Tímea Damu könyvével kapcsolatban: "Megtettem a szükséges jogi lépéseket az ügyben" http://www.life.hu/bulvar/20150602-vajna-timea-damu-konyvevel-kapcsolatban-megtettem-a-szukseges-jogi-lepeseket-az-ugyben.htmlMég csak pár napja van boltokban Damu Roland Az igazság című könyve, a színésznek máris ügyvédi levéllel kell szembenéznie. TV + Bulvár--Új időpontban a Barátok közt – Átrendeződtek az RTL Klub és a TV2 estéihttp://www.life.hu/bulvar/20150602-atrendezodtek-a-tv2-es-az-rtl-klub-estei.htmlA legfontosabbak: a TV2-re visszatér a Hal a tortán, és sokkal korábban keződik a Barátok közt. TV + BulvárOrigoSzépségkirálynő akar lenni VV Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20150602-erdely-arca-versenyen-indul-vv-edina.htmlAz Erdély Arca elnevezésű megmérettetésen indul VV Edina. A lányt korábban, a ValóVilág ideje alatt komoly önbizalomhiány gyötörte a külseje miatt. TV + BulvárOrigoCinthya Dictatornak elege lett Berkiből http://www.life.hu/bulvar/20150601-cinthya-dictatornak-elege-lett-berkibol-az-eden-ejjelben.htmlNem szívesen vezetne többé együtt műsort Berki Krisztiánnal Cinthya Dictator. A macsó szerint nem baj, a lánynak úgysem lesz erre lehetősége többet. TV + Bulvár--Kiderült: ezért omlott össze az RTL Klub Híradójahttp://www.life.hu/bulvar/20150530-az-rtl-csoport-hirigazgatoja-kotroczo-robert-elarulta-mi-okozta-a-muszaki-hibat-az-rtl-klub.htmlAhogy megírtuk, a minap beleszólt a technika ördöge az RTL Klub Híradójába. Olyannyira, hogy az adást meg is kellett szakítani. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.