Meglepő hírt közölt a Barátok közt stábja

stáb pihenés nyári szünet Kolosi Péter sorozat Barátok közt szabadság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen még nem fordult elő a sorozat fennállásának 17 éve alatt!

Idén először nem vonul nyári szünetre a Barátok közt. A sorozat 1998 óta látható az RTL Klubon, majdnem a kezdetek óta hatalmas sikerrel. A magas nézettség miatt a sorozatot az év nagy részében képernyőn hagyják, leszámítva a rövidebb ideig tartó nyári szüneteket. Ezek általában 4-5 hetesek szoktak lenni, de a válság közepén olyan is előfordult, hogy két hónapig pihenőre vonult a produkció. Ebből a szempontból a tavalyi év rendhagyónak számított, mert csak 1 hétig nem volt képernyőn a széria.

Forrás: Facebook/SorozatWiki

"Idén a sorozat nézői még jobban járnak, a Barátok közt ugyanis egyáltalán nem megy nyári szünetre" - mondta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a SorozatWikinek. Kolosi azt is hozzátette, hogy 17 év alatt eddig még sosem fordult ilyen elő a produkció történetében.

Túl a nagy megmérettetésen a Spoon együtteshttp://www.life.hu/bulvar/20150605-rtl-klub-xfaktorbol-megismert-spoon-egyuttes-tagjai-tul-vannak-az-emelt-szintu-angol-szobeli-vizsgan.htmlVéget ért a vizsga, nagy mosollyal távoztak a Spoon együttes tagjai a suliból, vajon az eredmény láttán is ilyen vidámak lesznek?TV + Bulvár--Vajna Tímea: „Anya megfogta a fejem és belevágta a tálba"http://www.life.hu/bulvar/20150605-vajna-timea-uzletasszony-andy-vajna-felesege-bevallotta-gyermekkoraban-nem-szeretett-enni.htmlÉdesanyja drasztikus lépésének köszönhetően jött meg évekkel ezelőtt Vajna Timi étvágya.TV + Bulvár--Király L. Norbert vadállattal kalandozotthttp://www.life.hu/bulvar/20150605-kiraly-l-norbert-az-rtl-klub-xfaktor-enekes-vadallattal-kalandozott.htmlEgy hatalmas kígyóval osztotta meg otthonát az X-Faktor egykori énekes, ám hamar rájött, nem való neki házivadállat.TV + Bulvár--Orbán Ráhel kiosztotta Demcsák Zsuzsáékathttp://www.life.hu/bulvar/20150605-orban-rahel-a-miniszterelnok-lanya-kiosztotta-demcsak-zsuzsat-es-karasz-robertet-a-tv2-mokka.htmlÁll a bál a médiában Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokkában nyújtott teljesítménye kapcsán, amikor is kiosztották Alekoszt. Most a miniszterelnök lánya is megírta véleményét az ügyről.TV + BulvárOrigoNagy Nikoletta lett a Miss Universe Hungary győztesehttp://www.life.hu/bulvar/20150606-nagy-nikoletta-lett-a-miss-universe-hungary-gyoztese.htmlTizenhat lányból választották ki szombaton este nagyszabású gálaműsor keretében a Miss Universe Hungary győztesét. A szépségverseny zsűrije nem volt könnyű helyzetben, ugyanis a finalista lányok egytől egyig gyönyörűek. A legszebbek közül a legszebb Nagy Nikoletta lett, ő képviselheti hazánkat a világversenyen.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huHarsányi Levente életében először nyaral kettesben a kisfiávalhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-harsanyi-levente-eleteben-eloszor-kettesben-nyaral-kisfiaval-olaszorszagba-utaznak.htmlKétgyermekes apukaként újra kellett terveznie a nyaralási szokásait Harsányi Leventének. Olaszországba készülnek, de nem fog együtt pihenni az egész család.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.