Elnöki társaságban mulatott Dukai Regina

Forrás: Facebook/Dukai Regina -
Flour Tomi Diaz Dukai Regina Istenes Bence wellhello elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges modell Kapuváron mulatozott barátnőivel, ahol elnöki fogadtatásban volt része.

Wellhello koncerten volt Dukai Regina, ahol az együttes két frontembere Flour Tomi és Diaz közre kapták a modellt. Magyarország egyik jelenleg legsikeresebb együttese, szerte az országban koncertekkel lepi meg rajongóit. A hétvégén Kapuvárra is ellátogattak, ahol Dukai Regina és barátnői lecsaptak rájuk.

Flour Tomi, Dukai Regina és Diaz Forrás: Facebook/Dukai Regina

Istenes Bence pedig a Wellhello slágerét idézve: "apu megvette, jeee" kiposztolta vagánykodó, cabrios fotóját. Hiába itt a nyár a fiatalok zsizsegnek.

Istenes Bence Forrás: Facebook/Istenes Bence

Nem ők az egyetlen

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogy Debreczeni Zita már nagyon készül az idei fesztiválszezonra, és be is avatta rajongóit, hogy melyik koncertet várja legjobban.
Így védik Ördög Nórát barátnőihttp://www.life.hu/bulvar/20150604-ordog-norat-a-tv2-musorvezetojet-igy-vedik-baratnoi-a-kivancsi-szemek-elol.htmlAmikor Ördög Nóri a barátnőivel bulizni megy, a csajok féltve őrzik őt a kíváncsi szemek és zaklatók elől.TV + BulvárOrigoSarka Kata és Varga Győző rettegetthttp://www.life.hu/bulvar/20150606-sarka-kata-uzletasszony-es-varga-gyozo-az-irigy-honajlmirigy-tagja-allatorvosnal-jart.htmlFeszült pillanatoknak volt részese Sarka Kata és Varga Győző! A két híresség vérvételre és szűrésre érkezett az orvoshoz.TV + Bulvár--Meglepő hírt közölt a Barátok közt stábjahttp://www.life.hu/bulvar/20150607-az-rtl-klub-baratok-kozt-stabja-iden-nyaron-nem-megy-szabadsagra-ilyen-a-sorozat-17-eve-alatt-nem.htmlIlyen még nem fordult elő a sorozat fennállásának 17 éve alatt!TV + Bulvár--Orbán Ráhel kiosztotta Demcsák Zsuzsáékathttp://www.life.hu/bulvar/20150605-orban-rahel-a-miniszterelnok-lanya-kiosztotta-demcsak-zsuzsat-es-karasz-robertet-a-tv2-mokka.htmlÁll a bál a médiában Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokkában nyújtott teljesítménye kapcsán, amikor is kiosztották Alekoszt. Most a miniszterelnök lánya is megírta véleményét az ügyről.TV + BulvárOrigoKiakadt a csajokra VV Macihttp://www.life.hu/bulvar/20150607-kiakadt-a-csajokra-vv-maci.htmlA Való Világ 7 legtermetesebb játékosa, Maci adott néhány jó tanácsot a hölgyeknek. TV + Bulvár--Nagy Nikoletta lett a Miss Universe Hungary győztesehttp://www.life.hu/bulvar/20150606-nagy-nikoletta-lett-a-miss-universe-hungary-gyoztese.htmlTizenhat lányból választották ki szombaton este nagyszabású gálaműsor keretében a Miss Universe Hungary győztesét. A szépségverseny zsűrije nem volt könnyű helyzetben, ugyanis a finalista lányok egytől egyig gyönyörűek. A legszebbek közül a legszebb Nagy Nikoletta lett, ő képviselheti hazánkat a világversenyen.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.