Juhos Zsófi lett Az ének iskolája győztese

győztes Juhos Zsófi Az ének iskolája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy időre bezárja kapuját Az ének iskolája. Kiderült, ki végzett a legjobb osztályzatokkal.

A tanári kar és a tantestület a különleges hangú Juhos Zsófit szavazták meg Az ének iskolája nyertesének. Az egész műsor alatt csupa csillagos ötöst szerzett Szulák Andi érzékeny tanítványa.

Így örült kis diákja győzelmének Szulák Andrea:

Forrás: TV2
Puzsér: "A párizsi a felvágottak Hajdú Pétere"http://www.life.hu/bulvar/20150607-puzser-robert-szerint-a-parizsi-a-felvagottak-hajdu-petere.htmlPuzsér Róbertet az uzsonnája ihlette meg, hogy felsorolja, melyik magyar híresség melyik felvágottal azonosítható.TV + BulvárOrigoSenki sem ismeri Kim Kardashiant és Caitlyn Jennerthttp://www.life.hu/bulvar/20150607-voxpop-vlogoli-caitlyn-jennerrol-es-szandi-lanyarol-vlogol.htmlA hét legnagyobb port kavaró sztorijáról, Bruce Jenner Caitlyn Jennerré válásáról faggatja az utca népét VlogOli. TV + Bulvár--Hajdú Steve: "Kedvenc versem Arany Jánostól a Családi sör"http://www.life.hu/bulvar/20150607-sorgyarban-jartak-a-heti-hetes-sztarjai.html--Idegeneket csókolgatott Aurelio és Benkő Dániel - Ilyen szexi a plexihttp://www.life.hu/bulvar/20150604-aurelio-es-benko-daniel-plexilapon-keresztul-idegeneket-csokolt.htmlJapán utcáin mostanában a plexilapon keresztüli csókolózás hódít. Kipróbálta ezt a csajozás két nagymestere, Benkő Dániel és Aurelio is.TV + BulvárRTLKLUBHajdú Péter Kasza Tibit ekézte a Facebookonhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-hajdu-peter-kasza-tibit-ekezte-facebookon.htmlHajdú Péter kisfiáról és Kasza Tibiről osztott meg egy képet, vicces címmel.TV + Bulvár--Sarka Kata vetélytársa lett Vajna Timi?http://www.life.hu/bulvar/20150531-sarka-kata-vetelytarsa-lett-vajna-timi.htmlSarka Kata a Miss World Hungary, Vajna Tímea pedig a Miss Universe Hungary szépségversenyre toborozza a szebbnél szebb lányokat. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.