Berki Krisztián gusztustalan ajándékot kapott

TV2 kukac Hevesi Tamás ajándék lárva Kulcsár Edina Amerika Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 sztárját különleges ajándékkal lepte meg Hevesi Tamás.

Kulcsár Edina, szépségkirálynő és Hevesi Tamás együtt turnézott Amerikában a Casanova című színdarabbal. Tamás ajándékot is hozott a tengerentúlról, mégpedig lárvákat. Berki nem hagyta annyiban, mindenkinek meg kellett kóstolnia a kukacokat.

„Ezek lárvák, és arra gondoltam, mind a négyen eszünk belőle" – mondta Hevesi Tamás, aki barbecue ízesítésű kukackákkal kínálta Berki Krisztiánt.

„A sivatagban élő embereknek túl sok étkezési lehetőségük nincsen, ezért ezzel kell beérniük" – magyarázta Tamás.

Bérczesi Robi már felszippantotta egy lakás áráthttp://www.life.hu/bulvar/20150609-berczesi-robert-az-rtl-klub-szelfi-musor-sztarja-mar-felszippantotta-egy-lakas-arat.htmlA Szelfie szereplője az RTL Klub hétfőn induló műsorában elmesélte, hogyan lett egy drogos rom és hogyan próbál szenvedélybetegségétől megszabadulni.TV + Bulvár--Különös szakmája van a Miss Universe Hungary győztesénekhttp://www.life.hu/bulvar/20150608-nagy-nikolettanak-a-miss-universe-hungary-gyoztesenek-kulonos-szakmaja-van.htmlA TV2 Mokka adásában árulta el a szépségkirálynő, milyen különös munkája van, és éppen mit tanul.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huIzmos testek és szexi bikinik az Éjjel-Nappal Budapestbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjai-bikinire-vetkoztek-es-medences-partit-rendeztek.htmlEgy laza bikinis házibulival köszöntötték csütörtök este a nyarat a sorozat sztárjai. Szexi bikinik és izmos testek estéje.TV + Bulvár--Harsányi Levente életében először nyaral kettesben a kisfiávalhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-harsanyi-levente-eleteben-eloszor-kettesben-nyaral-kisfiaval-olaszorszagba-utaznak.htmlKétgyermekes apukaként újra kellett terveznie a nyaralási szokásait Harsányi Leventének. Olaszországba készülnek, de nem fog együtt pihenni az egész család.TV + Bulvár--Magyarország Szépe: örökbefogadott egzotikus szépség az indulók közötthttp://www.life.hu/bulvar/20150608-orokbefogadott-egzotikus-szepseg-is-van-magyarorszag-szepe-induloi-kozott.htmlEgy békéscsabai óvodapedagógus lány nagyon kitűnt a Magyarország Szépe indulói közül. Nem csak a külseje különleges, életének története sem hétköznapi.TV + BulvárOrigoIlyen a kutyát szeretgető Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/bulvar/20150609-sarah-jessica-parker-szineszno-kutyat-szeretget.htmlA színésznő nagyon édes képet posztolt Instagram oldalára – egy tündéri kutyát szeretget.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.