Ryan Gosling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szerelmünk lapjai jóképű színésze már gyermekkorában is elbűvölte a hölgyeket.

Márciusban került elő egy videó, mely még 1992-ben készült Hollywood ügyeletes szívtiprójáról. Ryan Mc Hammer típusú buggyos gatyát, valamint metál lila felsőt visel, és elképesztő táncmozdulatokat művel hét kislány társaságában.

A The Daily Telegraph című lapnak adott interjújában a színész elmondta, hogy nagy önbizalmat adott neki gyermekkorában a tánc, és a későbbiekben sokat segített abban, hogy könnyebben szerepeljen mások előtt. Pompás vizuális tartalom minden rajongó számára.

Jó szórakozást!

Adát újra eltalálta Ámor nyila?http://www.life.hu/bulvar/20150609-pinter-adrienn-ada-az-rtlii-szelfi-cimu-musoraban-randizni-fog.htmlAda ismét ringbe szállt, és annak ellenére, hogy eddig nehezen ismerkedett, most újra randizgatni kezdett valakivel. Első benyomásait az RTL II új videonapló-sorozatában, a Szelfiben osztja meg a nézőkkel. TV + Bulvár--Horváth Éva visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/bulvar/20150529-horvath-eva-uj-musort-kapott-a-viasat6-csatorna-sztar-gokart-musoraban-ter-vissza-a-kepernyore.htmlGokarttal versenyeznek majd a celebek a Viasat6 legújabb, Sztár Gokart című műsorában, melynek házigazdája Horváth Éva lesz. TV + Bulvár--Magyarország Szépe: örökbefogadott egzotikus szépség az indulók közötthttp://www.life.hu/bulvar/20150608-orokbefogadott-egzotikus-szepseg-is-van-magyarorszag-szepe-induloi-kozott.htmlEgy békéscsabai óvodapedagógus lány nagyon kitűnt a Magyarország Szépe indulói közül. Nem csak a külseje különleges, életének története sem hétköznapi.TV + BulvárOrigoFehérnemű nélkül randalírozott Krasznai Tündehttp://www.life.hu/bulvar/20150609-krasznai-tunde-enekesno-fehernemu-nelkul-randalirozott.htmlAz egykori X-Faktoros neve elhallgatását kérő szomszédja szerint a lány néhány barátjával a társasház udvarán balhézott meglehetősen hangosan.TV + Bulvár--Harsányi Levente életében először nyaral kettesben a kisfiávalhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-harsanyi-levente-eleteben-eloszor-kettesben-nyaral-kisfiaval-olaszorszagba-utaznak.htmlKétgyermekes apukaként újra kellett terveznie a nyaralási szokásait Harsányi Leventének. Olaszországba készülnek, de nem fog együtt pihenni az egész család.TV + BulvárPuskás Peti megint új oldaláról mutatkozik behttp://www.life.hu/bulvar/20150608-puskas-peti-irta-az-rtl-en-futo-szelfi-focimdalat.htmlA The Biebers készítette el az RTLII ma este induló videónapló-sorozatának, a Szelfinek a főcímdalát. Puskás Peti a Life.hu-nak mesélt a dal megírásáról.TV + BulvárMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.