Soma minden pasiját nőnek sminkelte

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hal a tortán körömlakk Soma smink pasi Koós Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő olyan meglepő kijelentést tett a Hal a tortán adásában, amitől mindenkinek leesett az álla. Kiderült, nála nem tabu, ha egy pasi sminkeli magát.

A vacsoraasztalnál Mamagésa csajos csevegésbe kezdett Koós Rékával. Kiderült, Soma minden pasiját nőnek maszkírozta már: szempillaspirált, körömlakkot kaptak. Réka elmondta, találkozott már olyan férfival, aki ezt szereti, ugyanakkor neki ez nem jön be.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Minden pasimat megcsináltam már nőnek, én ezzel nagyon szeretek játszani" – mondta Soma.

Hajdú Péter kislányát Vajnáékhoz küldené szépségversenyrehttp://www.life.hu/bulvar/20150610-hajdu-peter-sajat-kislanyat-vajna-timihez-es-andy-vajnahoz-kuldene-szepsegversenyre.htmlMeglepő kijelentést tett Hajdú Péter, aki kislányát nem saját, hanem Vajnáék szépségversenyére nevezné be.TV + BulvárOrigoRá sem lehet ismerni Sipos Petire - Így néztek ki 25 éve az IHM tagjai!http://www.life.hu/bulvar/20150609-regi-fotok-az-irigy-honaljmirigy-tagjairol-igy-nezett-ki-25-eve-sipos-peti-es-kabai-laci.htmlNegyed évszázad zene, barátság és őrültség! Az Irigy Hónaljmirigy idén lesz 25 éves, ennek apropóján gyakran sort kerítenek egy kis nosztalgiára. A népszerű csapat felnyitotta régi fotóalbumát, ahonnan igazi gyöngyszemek kerültek elő.TV + Bulvár--Különös szakmája van a Miss Universe Hungary győztesénekhttp://www.life.hu/bulvar/20150608-nagy-nikolettanak-a-miss-universe-hungary-gyoztesenek-kulonos-szakmaja-van.htmlA TV2 Mokka adásában árulta el a szépségkirálynő, milyen különös munkája van, és éppen mit tanul.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huAjjaj! Kórházba került Charlie Sheenhttp://www.life.hu/bulvar/20150610-charlie-sheen-szinesz-korhazba-kerult.htmlHétfőn éjjel 11 körül hívták ki a mentőket a színész Los Angeles-i házához, akit kórházba kellett szállítani.TV + Bulvár--Egyre rosszabbul viseli fia válását Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/bulvar/20150610-pecsi-ildiko-szineszno-egyre-rosszabban-viseli-fia-es-partos-csilla-valasat.htmlA színésznő életére teljesen rányomja bélyegét fia válása, ami botrányoktól sem mentes. A keddi tárgyaláson ugyan nem vett részt Pécsi Ildikó, mégis megviselték az ott elhangzott szavak.TV + Bulvár--Botrány Elton John koncertjén! Üvöltözött, és sértegetett egy fiatal lánythttp://www.life.hu/bulvar/20150609-elton-john-botranyt-rendezett-a-koncertjen-uvoltozott-egy-lannyal.htmlCsúnyán megalázott egy technikus lányt a többszörös Grammy-díjas zenész. Múlt heti koncertjén igencsak elvetette a sulykot.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.