Ganxsta Zolee Tyson rúgás koncert Argo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény hajcsárt találtak maguknak Ganxstáék, akiket mostantól az őrült Tyson felügyel majd minden koncert alatt.

Az Argo című film keményfiúja, Tyson, azaz Kiss József kíséri majd Ganxstáékat a koncertjeiken. Úgy tervezi, nagyon keményen bánik majd a zenekar tagjaival, megkötözi és kirugdossa őket a színpadra.

„Amikor a klipet is forgattuk, már nem tudtuk, mikor viccel, és mikor nem: zoknit tömött a szánkba és rugdosott minket, valamint ide-oda húzott" – nevetett Zoli, aki most már tudja, színész barátja komolyan beleéli magát egy-egy szerepbe.

Hajdú Péter kislányát Vajnáékhoz küldené szépségversenyrehttp://www.life.hu/bulvar/20150610-hajdu-peter-sajat-kislanyat-vajna-timihez-es-andy-vajnahoz-kuldene-szepsegversenyre.htmlMeglepő kijelentést tett Hajdú Péter, aki kislányát nem saját, hanem Vajnáék szépségversenyére nevezné be.TV + BulvárOrigoRá sem lehet ismerni Sipos Petire - Így néztek ki 25 éve az IHM tagjai!http://www.life.hu/bulvar/20150609-regi-fotok-az-irigy-honaljmirigy-tagjairol-igy-nezett-ki-25-eve-sipos-peti-es-kabai-laci.htmlNegyed évszázad zene, barátság és őrültség! Az Irigy Hónaljmirigy idén lesz 25 éves, ennek apropóján gyakran sort kerítenek egy kis nosztalgiára. A népszerű csapat felnyitotta régi fotóalbumát, ahonnan igazi gyöngyszemek kerültek elő.TV + Bulvár--Ilyen egy casting az RTL Klubnál – bevállaltuk a megmérettetésthttp://www.life.hu/bulvar/20150607-az-rtl-klub-osszel-indulo-hungarys-got-talent-tehetsegkutatojanak-utolso-valogatojan-kiprobaltuk.htmlA Life.hu újságíróját meghívták az RTL Klub ősszel induló Hungary's Got Talent tehetségkutatójának utolsó válogatójára. Most kipróbálhattuk, milyen, amikor akasztják a hóhért.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huNacsa Olivérnek nem ment el a kedve a nősüléstől, sőt "összenyitja" életét szerelmévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150609-nacsa-olivernek-nem-ment-el-a-kedve-a-nosulestol-es-osszekoltozott-szerelmevel.htmlFérfiakról nem szoktak ilyet állítani, de Nacsa Olivér szemmel láthatóan ragyog a boldogságtól. Trendi öltözékben, korábbi súlyához képest pár kiló többlettel beszélt a Life. hu-nak szerelemről, házasságról.TV + Bulvár--Egyre rosszabbul viseli fia válását Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/bulvar/20150610-pecsi-ildiko-szineszno-egyre-rosszabban-viseli-fia-es-partos-csilla-valasat.htmlA színésznő életére teljesen rányomja bélyegét fia válása, ami botrányoktól sem mentes. A keddi tárgyaláson ugyan nem vett részt Pécsi Ildikó, mégis megviselték az ott elhangzott szavak.TV + Bulvár--Botrány Elton John koncertjén! Üvöltözött, és sértegetett egy fiatal lánythttp://www.life.hu/bulvar/20150609-elton-john-botranyt-rendezett-a-koncertjen-uvoltozott-egy-lannyal.htmlCsúnyán megalázott egy technikus lányt a többszörös Grammy-díjas zenész. Múlt heti koncertjén igencsak elvetette a sulykot.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.