Az öngyilkosságot tervezte az RTL Klub sztárja

Fotó: Bielik István - Origo -
Bérczesi Robi RTL 2 öngyilkos szelfi öngyilkosság Hiperkarma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első drog nélküli hónapjait követhetjük nyomon Bérzesi Robinak, a Hiperkarma frontemberének a Szelfiben. A zenész kendőzetlenül mesélt gyerekkoráról és drogfüggő évtizedeiről. 

Robi a kamera jelenlétében látogatta meg gyerekkora helyszíneit, amelyek állítása szerint mély sebeket szakítottak fel lelkében. Elmondta, szégyelli, de úgy érzi boldogtalan gyerekkora volt, bár tudja, erről a szülei nem tehetnek. Az énekes-gitáros őszintén mesélt a drogfüggő évek legsötétebb pillanatairól: megmutatta a házat, amelynek a tetejéről az öngyilkosságát tervezte. Hozzátette, ha egyszer eldobná magától az életét, biztosan nem onnan ugrana le. Robi gyógyulásáért a leginkább édesanyja szurkol, de most az RTL 2 műsora kapcsán az egész ország szoríthat neki, hogy tiszta maradjon.

Fotó: Bielik István - Origo

!

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.