Bálint Antónia állítja, nem küldött fekete mágiát Sarka Katára

Forrás: MTI/Földi Imre -
Sarka Kata Bálint Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Antónia állítja, nem jár jósokhoz, és egyáltalán nem érdekli Sarka Kata és családja. 

"Nem járok jósokhoz. Van értelmes dolgom az életben. Ezeket az intelligens hozzászólásokat csak azért hagyom kint, hogy lássátok, hogy egy hazugság, ill. lassan már hazugság áradat, amit rólam írogatnak, hogy befolyásolják számomra idegen emberek rólam kialakított véleményét. Sarka Katának nagy felelőtlenség folyton velem foglalkozni, és hazudni azoknak az embereknek, akik olvassák az oldalát. Soha semmilyen jóshoz nem mentem, nem hogy olyan dolgokra vetemedjek, amik ott le vannak írva. Soha senkinek a nevében nem írok, csak a sajátomban. Most akkor itt felszólítanám Sarka anyukát, hogy fejezze be a hazudozást, amit nem tudom, miért csinálja ezt velem kapcsolatban. Soha nem írok róla, nem foglalkozom vele."

Forrás: MTI/Földi Imre

"Édesanya vagyok, imádom a gyerekeket. Eszembe nem jutna bántani egy gyereket! Ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni! Ennyi embert ne nézzen már hülyének!!! Fejezze be a lejáratásomat! A múltat nem lehet kitörölni! Azért meg ne hordjon rólam össze mindenféle hazugságot, mert nagyon régen egy pár voltunk a kedves férjével. Elmúlt! Van egy gyermekem. Mint édesanya kérem, hogy ne állítson rólam olyan dolgokat, amiket sosem tettem meg!

Ha félreütöttem vmt, bocs, de ettől már én is ideges lettem. Hagyjanak engem békén! Nem járok jósokhoz. Én megdolgozom a pénzemért, és inkább a kislányomra költöm. És Bálint Antóniának hívnak, nem Vas Idának, és nem máshogy" - írta közösségi oldalán saját fényképe alatti kommentben válaszul arra, hogy Sarka Kata Facebookján akadt ki a celebnőre.

Kiderült, mitől jön zavarba Nádai Anikóhttp://www.life.hu/bulvar/20150612-nadai-aniko-scherer-peterrel-kozos-kepet-posztolt.htmlA gyönyörű kismama, Nádai Anikó közös fotót osztott meg Facebookján az egyik legismertebb hazai színésszel. TV + BulvárOrigoIsmert celeb próbál fekete mágiával kárt okozni Sarka Katáéknak?http://www.life.hu/bulvar/20150612-sarka-kataeknak-probal-feketemagiaval-kart-okozni.htmlNagyon messzire mentek Sarka Katánál. A Facebookon borult ki rosszakarójára.TV + Bulvár--Megdöbbentő vallomás a Playboy-villa lányátólhttp://www.life.hu/bulvar/20150611-megdobbento-vallomas-holly-madisontol.htmlHugh Hefner első számú barátnője, Holly Madison sokkoló titkot árult el Playboy-villabeli múltjáról.TV + BulvárAFPÍgy maszkírozták öregemberré Channing Tatumothttp://www.life.hu/bulvar/20150608-oregembernek-maszkirozva-szivatta-rajongoit-channing-tatum.htmlKi ne ismerné a világ egyik legszexibb pasijaként elkönyvelt Channing Tatumot? Amerika egyik kisvárosában a hölgyrajongók testközelből is megcsodálhatták őt. TV + Bulvár--Idegeneket csókolgatott Aurelio és Benkő Dániel - Ilyen szexi a plexihttp://www.life.hu/bulvar/20150604-aurelio-es-benko-daniel-plexilapon-keresztul-idegeneket-csokolt.htmlJapán utcáin mostanában a plexilapon keresztüli csókolózás hódít. Kipróbálta ezt a csajozás két nagymestere, Benkő Dániel és Aurelio is.TV + BulvárRTLKLUBHajdú Péter Kasza Tibit ekézte a Facebookonhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-hajdu-peter-kasza-tibit-ekezte-facebookon.htmlHajdú Péter kisfiáról és Kasza Tibiről osztott meg egy képet, vicces címmel.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.