Nem fogytak el a szép lányok! Titkos favoritok, akik csak jövőre indulnak szépségversenyen!

Miss World Hooters Miss Universe Hungary pincérnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére még nem fogytak el a szépségek, pedig nem lehet túl egyszerű minden évben olyan lányokat találni, akik szépek, okosak, és korábban még nem indultak el a két, legjelentősebb hazai szépségverseny valamelyikén. 

Hiába áhítozik minden évben több száz lány koronára, közülük csak kevesen jutnak el a korona közelébe. Egy kívülálló megítélése szerint nem is mindig a legszebb magyar lányok méretik meg szépségüket. Az utcán, a hétköznapi életben gyakran látni olyan szépségeket, akiknek valóban ott lenne a helyük, mégsem indulnak. Egy étteremlánc pincérnőinek házi megméretésén felfedeztünk három olyan fiatalt, akikkel biztos találkozhatunk jövőre Sarka Kata Miss World Hungary, vagy Vajna Timi, Miss Univers Hungary versenyén.

Kiderítettük, miért nem indultak az idén!

Takács Andrea magas, vékony, barna hajú lány, pont olyan típus, mint akiket a Miss Universen láthattunk. Ő jövőre a Miss Worldon fog próbálkozni.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Azért nem indultam az idén, mert szeretném még az angol nyelvvizsgát letenni. És egy kicsit komplexusos vagyok a testemmel kapcsolatban, ezt addig fel fogom javítani egy mellműtéttel. Engem zavarnak a kis kebleim, bár a természetellenes, nagyon mű dolgoknak sem vagyok a támogatója, de erre most szükségem lesz. Úgy gondolom, hogy jobban el fogom tudni adni magam a színpadon, magabiztosabban fogok mozogni" – árulta el a jelenleg felszolgálóként dolgozó szépség.

Vecsei Viktória a Miss Universe versenyen méretné meg magát.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nincs akkora önbizalmam, hogy egy ilyen nagyszabású versenyen elinduljak. Ráadásul van egy kis kozmetikai tetoválás is a lábamon, ami egy év alatt fog felszívódni. Ezt az ékességemet kizáró tényezőnek tartottam, még utána sem kérdeztem, hogy ennek ellenére indulhatnék-e. Majd jövőre! – árulta el Viki.

Tavaly a most 23 éves Szolláth Nikolett már megnyert egy világversenyt, de Magyarország legszebb lányának járó korona még nem került a fejére. Jövőre nekifut! A szőke szépséget 120 lány közül tartották a legszebbnek tavaly Las Vegasban a Miss Hooters World választáson, ahová a világ minden tájáról érkeztek a versenyzők.

Forrás: Facebook/Szolláth Nikolett - Miss World 2014 Hooters

Szerződésem van az étteremláncnál július 7-ig, ezért nem indulhatok más megméretésen. De jövőre a Miss Worldon szeretnék indulni, a Miss Universe még újdonságnak számít" – mondta a pincérnő, aki a Budapesti Gazdasági Főiskolán végzett, és azért pincérkedik, hogy gyakorlatot szerezzen. Emellett óvo­dásoknak tart aerobikoktatást, ő is komolyan edz és diétázik, hogy topformában legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.