Valeria Lukyanova hasonlatosság megalázó Barbie becenév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valeria Lukyanova úgy látszik, már nem tudja, milyen újdonsággal haknizzon, így most kitalálta, hogy megalázónak tartja becenevét, és nem akarja, hogy továbbra is így szólítsák.

Nem igazán értjük a nő felháborodását, hiszen sokáig az volt a célja, hogy úgy nézzen ki, mint egy emberi Barbie. Most pedig, hogy teljesült a vágya, mégiscsak úgy gondolja: „megalázó és sértő” a megszólítás. A nő egyébként még mindig ragaszkodik ahhoz, hogy a mellein kívül rajta minden eredeti, és soha nem is akart más lenni, csak önmaga.

Forrás: Facebook / Valeria Lukyanova

„Szerintem semmi értelme nincs valaki mást utánozni. Ezért sem szeretem, amikor az emberek azt mondják, hogy egy babára hasonlítok” - mondta egy interjúban Valeria.

Úgy látszik, a lány ráunt a Barbie babáskodásra, ami akkor azért kapóra jött, amikor ezzel adta el magát.

Hiába szép, életképtelen Barbie csinos teste

Hosszú szőke haj, kék szemek, telt mellek, darázsderék, hosszú combok, jól fésült férj, kocsi, ház: Barbie baba sokáig az amerikai álom megtestesítője volt, s minden lány hozzá akart hasonlítani - csakhogy ez egyszerűen lehetetlen. Olvasd el a Life.hu cikkét, amelyben az emberi Barbieról is írtunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.