szépségverseny Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Timi a modell-, hosztesz- és statisztapiac meghatározó szereplőjévé teszi új vállalkozását.

Újabb vállalkozásba kezdett Vajna Timi. Andy Vajna felesége a Miss Universe Hungary szépségversenyen túl még több munkára és sikerélményre vágyik, ezért két üzletasszonnyal együtt megalapította a Universe Management Kft.-t - írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Ugyan csak most jegyezték be a céget, és az arculaton még dolgoznak a szakemberek, de az év végére három területen tervezünk meghatározó szereplői lenni a piacnak: modell, hosztesz, statiszta" - nyilatkozta Timi a napilapnak. "A Universe Management három tulajdonosa három területet képvisel: Szabó Dóri a modellvilágot, Sárosi Mona a rendezvényeket, én pedig a filmes lehetőségeket hozom be a cégbe" - tette hozzá.

"A cég megalakulásának kiváltó ötlete az volt, hogy a Miss Universe Hungary versenyzőinek jövőjét, az érvényesülésüket segítsük, az említett három területen az érdekeik mentén professzionálisan tudjanak szerződéseket kötni, vagy csak alkalmilag dolgozni, megjelenni" – magyarázta Tímea, akit Andy Vajna is segíti, amiben tudja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.