VV Ádám részegen balhézott a vonaton

Forrás: RTL 2. -
VV Ádám Való Világ RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ 7 szépfiúja kiabált és ordítozott egy siófoki vonaton, majd inzultálta a többi utast is.

Az egykori gyulai úszómester balhét rendezett egy átmulatott éjszaka után, méghozzá egy vonaton – írja a Blikk. Egy társasággal utazott, ahol ő bizonyult a leghangosabbnak, sőt még egy utasba is belekötött, aki a Fradinak szurkolt. Egy hölgy szemtanú részletesen beszámolt a történtekről. Elmondása szerint Ádám nem igazán tudta kontrollálni magát, és már a kalauznak kellett csitítgatnia.

Forrás: RTL 2.

„Rettentő hangosak voltak! Ordibáltak és trágár szavakat kiabáltak. Többször is rájuk kellett szólni a kalauznak. VV Ádám összeveszett egy utassal, aki a Fradinak szurkolt. Illuminált állapotban csapkodta a fülke ajtaját, és azt kiabálta: „A lilák a legjobbak!" – mesélte a hölgy. VV Ádám nem tagadja a történetek.

"Hát igen. A múlt hétvégi buli menetrend szerint alakult! A hajnali vonatozás őrületes élmény volt. Most is dugig volt, és szinte mindenki piált. Mi legalábbis biztosan! Nem én kezdtem szidni a Ferencvárost! De naná, hogy visszaszóltam, elvégre Újpest-drukker vagyok. De az nagyon vicces volt, hogy utána a fradista sráccal együtt szidtuk a labdarúgó-szövetséget" - mondta az egykori villalakó, aki egy szőke hajú lány társaságában távozott a helyszínről, de elmondása szerint csak barátok.

Pszichológusnak készül Fásy Zsülikehttp://www.life.hu/bulvar/20150619-pszichologusnak-keszul-fasy-zsulike-fasy-adam-lanya.htmlA 17 éves lánynak komoly elképzelései vannak a jövőjével kapcsolatban, és nem feltétlenül az éneklésből akar megélni.TV + Bulvár--Vádat emeltek Oszter Sándor ellenhttp://www.life.hu/bulvar/20150619-oszter-sandor-ellen-vadat-emeltek-ittas-vezetes-es-rongalas-miatt.htmlAkár börtönbe is kerülhet az ismert színművész! 15 hónapnyi vizsgálat után ittas vezetés és rongálás miatt vádat emeltek Oszter Sándor ellen.TV + Bulvár--Sör, whisky, pálinka - Így készülnek a magyar bandák a VOLT Fesztiválrahttp://www.life.hu/bulvar/20150618-kulisszatitkok-a-volt-fesztivalrol-megtudtuk-mit-kernek-a-magyar-bandak-a-backstagebe-oltozobe.htmlHamarosan startol a VOLT Fesztivál, így szinte magától értetődik, hogy a magyar fellépőket arról faggassuk, vajon ők is a világsztárokhoz hasonló kérésekkel rukkolnak-e elő egy-egy fellépés alkalmával.TV + BulvárMi lett Éder Krisztiánnal?http://www.life.hu/bulvar/20150618-eder-krisztian-azaz-sp-vel-mi-tortent-azota-miota-nem-enekel.htmlA Life.hu videójából kiderül, miként is él az egykori tinibálvány.TV + BulvárOrigoRettenetes hírek kaptak szárnyra: meghalt BB Évi?http://www.life.hu/bulvar/20150619-rettenetes-hirek-kaptak-szarnyra-meghalt-bb-evi.htmlBorzalmas álhírek terjednek a valóságshow-szereplőről. Édesanyja végre megszólalt!TV + BulvárOrigoGörögország a sztárok kedvenc nyaralóhelyehttp://www.life.hu/bulvar/20150617-horvath-eva-modell-santorini-szerelmese-trokan-nora-szineszno-kefalonian-nyaralt-a-sztarok-kedvelik.htmlHorváth Éva Szantorini szerelmese, Trokán Nóra egy eldugott falucskában találta meg a számításait, de a világsztárok sem vetik meg a görög szigetvilág nyújtotta élményeket.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.