pszihológus Fásy Zsülike Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 17 éves lánynak komoly elképzelései vannak a jövőjével kapcsolatban, és nem feltétlenül az éneklésből akar megélni.

Úgy tűnik, a mulatóskirály gyermeke nem viszi tovább a családi örökséget, és más szakma felé kacsingat - írja a Bors. Fásy Ádám nagyon félti a lányát, és mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb helyeken tanulhasson. Zsülike nemrég szerezte meg a jogosítványt, és megcsinált egy szakács-, illetve egy gyorséttermieladó-vizsgát is.

Forrás: Facebook/Fásy Zsülike Fun Club

„Az éneklés számomra csak hobbi, pszichológusnak készülök” – árulta el a lány, akinek édesapja is sok szakmát kipróbált a zenélés mellett, többek között üvegezőnek is tanult.

Kulcsár Edina magasra tette a lécet! Szerinted valamelyik lánynak sikerült megugrania?http://www.life.hu/bulvar/20150612-kulcsar-edina-magasra-tette-a-lecet-vajon-lesz-olyan-szep-lany-aki-megnyerhetne-a-miss-world-ot.htmlVajon sikerül-e a Miss World Hungary valamelyik indulójának túlszárnyallnia Kulcsár Edina sikerét, aki a másodikként végzett a világversenyen? A lányok közül szemezgettünk, mint tavaly, ahol olvasóink pontosan megtippelték, kinek a fejére kerül a korona!TV + Bulvár--Horgas Eszter: Nem fogom szégyellni a könnyeimethttp://www.life.hu/bulvar/20150618-horgas-eszter-nem-fogom-szegyellni-a-konnyeit-a-hungary-s-got-talent-zsuritagjakent.htmlA szerda esti Fókuszban nyilvánosságra hozták a Hungary's Got Talent zsűritagjainak névsorát. Horgas Esztert, a törékeny, szőke, mindig kedves fuvolaművésznőt kőkemény ítészként fogja megismerni az tévénéző közönség, azok, akik még nem találkoztak vele valamelyik zenei színpadon. Mégis, melyik Eszter igazi arca? A kőkemény, ám külsőre még mindig kislányos anyuka, vagy pedig a kétgyerekes, bájos előadóművész? Megpróbáltuk kideríteni!TV + Bulvár--Alekosz hízásra bíztatja a nőket, a lakásába pedig nem enged be vegetáriánusthttp://www.life.hu/bulvar/20150618-alekosz-hizasra-biztatja-a-noket.htmlAz új internetes őrületre, a köldökfogásra reagált Alekosz, a tőle megszokott magvas gondolatokkal.TV + BulvárOrigoVarga Viktor már gyerekkorában is aktokat festetthttp://www.life.hu/bulvar/20150618-varga-viktor-szamara-termeszetes-a-meztelenseg.htmlVarga Viktor már az óvodában is meztelen embereket rajzolt, számára mindig is természetes volt a pucérság. Idegesíti, ha hülyének nézik, és ha beszólnak neki az utcán, simán visszaszól. TV + Bulvár--Kiszel Tünde soha nem látott fotót mutatott magárólhttp://www.life.hu/bulvar/20150618-kiszel-tunde-soha-nem-latott-fotot-mutatott-magarol.htmlOlyan fotó került elő a naptárdíváról, amit eddig még sosem mutatott meg a közönségnek. TV + Bulvár--Pálmafára gerjed a bikinis Lady Gagahttp://www.life.hu/bulvar/20150618-lady-gaga-bikiniben-palmafaval-fotozkodott-a-bahamakon.htmlAz énekesnő újabb, sokat mutató nyaralós fotókkal örvendeztette meg rajongóit Instagram oldalán.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.