Éjjel nappal Budapest Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját felesége riválisa lesz a jelenleg taxisként dolgozó férfi. Ugyanis amíg ő az RTL Klub népszerű sorozatában látható majd, addig Andi a közelmúltig a TV2-t erősítette. 

A Bikk információját, miszerint a férfi az Éjjel-Nappal Budapestben látható majd, Világi Péter, a produkció sajtósa is megerősítette: "Szulák Andrea párja, Gábor valóban fel fog tűnni két részben az Éjjel-nappal Budapest című sorozatunkban. Érdekes szerepe lesz, mindenképp érdemes lesz megnézni" – mondta.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Hogy mi lesz a szerepem az ÉNB-ben, azt nem árulhatom el. Már korábban is megkerestek, hogy volna-e kedvem szerepelni a sorozatban, de mindig lemondtam a lehetőségről. Legutóbb azonban beadtam a derekamat, és elmentem az egyik castingra, ahol kiválasztottak. Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. A rendező roppant elégedett volt a munkámmal. Egy­előre persze nincsenek színészi ambícióim, de majd elválik, hogy érdemes-e komolyabban is foglalkoznom vele" - mondta el Andi férje, Gábor a napilapnak.

Bréking! Megvan a Hungary's Got Talent zsűrijének névsorahttp://www.life.hu/bulvar/20150617-megvan-a-got-talent-zsurijenek-nevsora-horgas-eszter-fuvolamuvesz-kovacs-patricia-szinmuvesz-csuja.htmlHorgas Eszter fuvolaművész, Kovács Patrícia színművész, Csuja Imre Jászai Mari-díjas érdemes művész és Linczényi Márkó, a Kolin zenekar frontembere ülnek majd be az RTL Klub vadonatúj tehetségkutatójának zsűriasztala mögé.TV + BulvárOrigoKonkurenciája akadt a Wellhellónak?http://www.life.hu/bulvar/20150617-nem-konkurenciaja-a-wellhellonak-a-halott-penz.htmlA Life.hu szókimondó riportere a Halott pénz frontemberével beszélgetett szakmáról, pörgésről és a Wellhellóról.TV + BulvárOrigoFeszültség és puskaporos hangulat a Kasza! felvételénhttp://www.life.hu/bulvar/20150617-feszultseg-es-puskaporos-hangulat-a-kasza-felvetelen-kasza-tibi-megszolalt.htmlEgy statiszta szerint nem jó hangulatban folynak a forgatások, Kasza Tibi szerint csupán szakmai viták vannak. TV + Bulvár--Felébredt a kómából a magyar színésznő - Kara Tündét a színpadon kellett újraélesztenihttp://www.life.hu/bulvar/20150617-felebredt-a-komabol-a-magyar-szineszno-kara-tundet-a-szinpadon-kellett-ujraeleszteni.htmlA békéscsabai színésznőnek, Kara Tündének néhány héttel ezelőtt a színpadon állt le a szíve, újraélesztették, azóta kómában volt. TV + Bulvár--Új bizniszbe fogott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/bulvar/20150615-uj-bizniszbe-fogott-vajna-timea-megalapitotta-a-universe-management-kft.html Timi a modell-, hosztesz- és statisztapiac meghatározó szereplőjévé teszi új vállalkozását.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huAz öngyilkosságot tervezte az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20150611-az-rtl-2-szelfijeben-mondta-ell-hogy-az-ongyilkossagot-tervezte-az-rtl-klub-sztarja-berczesi-robi-a.htmlElső drog nélküli hónapjait követhetjük nyomon Bérzesi Robinak, a Hiperkarma frontemberének a Szelfiben. A zenész kendőzetlenül mesélt gyerekkoráról és drogfüggő évtizedeiről. TV + BulvárFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.