Magyarország szépe: Baleset történt a színpadon közvetlenül a show után

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
baleset Magyarország Szépe kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházban ér véget Viczián Viktória életének egyik legcsodálatosabb időszaka, a Miss World-választás és az azt megelőző felkészülési időszak. Amikor a kamerák fénye kihunyt, baleset történt a színpadon.
Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Viczián Viktória sokáig fog emlékezni a versenyre, és nem csak a szép pillanataira. A Magyarország szépe fináléján annyira megsérült, hogy az idáig halogatott térdműtétje miatt kénytelen lesz hamarosan kórházba vonulni. Amikor már nem forogtak a kamerák, magas sarkú cipőjét azonnal strandpapucsra cserélte.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A fináléban leestem a lépcsőről. Túl sokan voltunk a színpadon, sok volt a csúszós konfetti, végül megcsúsztam. Sajnos pont arra a térdemre estem, amelyben porcleválás van. Eddig halogattam az operációt, mert ismerek olyan lányt, akinek rosszabb lett az állapota műtét után. Én táncolok, és szeretnék is még sokáig, így most kénytelen leszek kés alá feküdni. De most ez legyen a legkisebb bajom, élmény volt az egész verseny, igyekszem még élvezni a végét is. Persze sajnálom, hogy nem én nyertem, de ezzel nem vagyok egyedül, és szívből örülök a győztes, Kiss Daniella sikerének” – mondta fájdalmai ellenére is töretlenül mosolyogva Viktória.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

/1506/Csill201562212129
Pánikhangulat a Magyarország szépe verseny előtt - 24 órával a kezdés előtt kellett lecserélni a fellépőruhákathttp://www.life.hu/bulvar/20150622-hihetetlen-veszelybe-kerult-a-miss-world-valasztas-showja-nem-voltak-szinpadkepesek-a-ruhak.htmlVasárnap este egy tökéletesen megszervezett, látványos műsor keretében választották meg Magyarország Szépét, Kiss Daniellát. A Life.hu megtudta, hogy egy nappal a show előtt hihetetlen döntést kellett hoznia a produkciónak: 24 órán belül lecserélték két tour ruháit.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huBertók Maya utolsó szépségversenyén indul, de nem a koronára vágyikhttp://www.life.hu/bulvar/20150619-bertok-maya-utolso-szepsegversenyen-a-miss-balatonon-indul-de-nem-a-koronara-vagyik.htmlEgy korábbi szépségkirálynő, Bertók Maja ismét nekifut egy közismert szépségversenynek, valószínűleg szépsége utolsó megmérettetésének.TV + Bulvár--Döntsd el, ki a szebb! Kulcsár Edina vagy Kiss Daniella?http://www.life.hu/bulvar/20150622-kulcsar-edina-2014-miss-hungary-world-gyoztese-vagy-kiss-daniella-a-2015-miss-hungary-world-gyoztese.htmlA tavalyi Miss Hungary World győztese, Kulcsár Edina vasárnap este átadta koronáját az új győztesnek, szerinted a zsűri jó döntést hozott?TV + Bulvár--Dráma! Újra kórházba szállították Sarka Kata egyik szépségkirálynő-jelöltjéthttp://www.life.hu/drlife/20150621-magyarorszag-szepe-ujra-korhazba-kellett-szallitani-sarka-kata-egyik-kiralynojeloltjet.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, pár nappal ezelőtt kórházba kellett szállítani a Miss World Hungary szépségverseny egyik jelöltjét. A 20 éves Kenyeres Anna akkor úgy tűnt, jól van, Sarka Kata azonban most úgy tájékoztatta követőit, hogy a lány visszakerült a kórházba.Dr. LifeOrigoVajna Timi az első sorból követi Sarka Kata szépségversenyéthttp://www.life.hu/bulvar/20150621-vajna-timi-az-elso-sorbol-koveti-sarka-kata-szepsegversenyet.htmlAndy Vajna neje ott van a Magyarország Szépe versenyen, ráadásul az első sorban foglal helyet. A Life.hu heszínen lévő újságírója beszélt is Timivel.TV + Bulvár--Élőben a Miss World Hungary-ről: Sarka Kata, Wolf Kati és Tatár Csilla is álomszéphttp://www.life.hu/bulvar/20150621-eloben-a-miss-word-hungary-rol-sarka-kata-wolf-kati-es-tatar-csilla-is-alomszep.htmlElkezdődött a Magyarország Szépe verseny, a Life.hu pedig a helyszínről közvetíti az eseményt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.